2tk Plantar Fastsiit Sokid,Lühikesed Traksidega Pakkimise Tugi Varrukad & Arch Toetust Suu Compression Varrukad,Achilleuse Tendoniti

0 Reitingud
€3.59 €6.78

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pakett sisaldab:

2tk * Pahkluu Traksidega Compression Sleeve

Toote Andmed

Toote nimetus: Pahkluu Traksidega Compression Sleeve

Materjal:Polüester

Värv: Must,Beež

Suurus: S/M,L/XL

Suurus Graafik:

S/M:Pahkluu ÜMBERMÕÕT:19-25cm/7.48-9.84 aastal

L/XL:Pahkluu ÜMBERMÕÕT:22-30cm/8.66-11.8 aastal

Umbes see punkt

✅ ÄRGE KASUTAGE KINGA SUURUS on AINULT>>Jaoks kõige sobivam - LEIDA ja KASUTADA "KUIDAS MÕÕTA OMA PAHKLUU SISEKÜLJEL" JUHISEID.

✅TUGEVA KOMPRESSIOONI ÕHUKE VARRUKAS Valu Leevendust Artriidi, Nihestused, Lihaste Väsimus, Stress Luumurrud on Õhuke, Hingav, Niiskuse Wicking Pehme Kangas KOMPRESSIOONI SOKID 20 - 30mmHG.Inimestele, Kes Soovivad TUGEVA KOMPRESSIOONI.

✅ESMAKLASSILIST NING TUGEV KOKKUSURUMINE: Meie Ainulaadne tootmisprotsess Tagab Pingeline Fit Mugavust Ümber Kõõluseid ja Lihaseid, Parandada Vereringet ja Vähendada Põletikku.Aitab Tursete Ravi, Vaivaisenluu Ja Bursiit, Pakkudes Tuge ja Stabiilsust.

✅EI TÕSTA SOBIB KASUTAMISEKS mis TAHES TEGEVUS: Viibimist Mugav Mäng Kogu Päeva ja Öö.Pesapall, Crossfit, Jooksmine, Korvpall, Jalgpall, Jalutamine, Matkamine, Tennis, Võrkpall, Golf, Kickboxing, Võimlemine, Treening Treening, Võitluskunstid, Tants, Jalgratta või mis Tahes Athletic Fitness Sport.

✅KIIRE vabastamine PLANTAR FASTSIIT: Aitab Seistes Ja Kõndides Valu.Meie Ravi Sokid Aitab Splint Ala Leevendada Kanna Ja Arch Valu.Tihendatud Sidemete Vähendab Põletikku, Kiirendada Paranemise Protsessi.

✅JALAD VÄÄRIVAD, ET OLLA ÕNNELIK: Nr Neopreen, Kuid pigem 80% Nailon ja 20% Spandex Ülemuse Toetust. 2 Suurused SMALL / MEDIUM, LARGE / X-LARGE Unisex Mens.Vt suurustabelit ja Võtta KÕIK KAHE MÕÕTMISI, et Kindlaks Parim SUURUS.

sku: k96593

Mudeli Number Plantar Fastsiit Sokid
Vanus Ülaltoodud 13
Toote Nimetus Plantar Fastsiit Sokid
Brändi Nimi YQQYQQ
Värv must, Beež
Materjal Polüester
suurus S/M, L/XL
Pakett Sisaldab 2tk * Pahkluu Traksidega Compression Sleeve
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…