XVURO Edevus Laud koos Peegliga & Light, Nelja-Riiul Ladustamise Peegel Kapp , 3 Valgustus Režiimid Reguleeritav Heledus

0 Reitingud
€189.45 €378.89

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

XVURO Edevus Laud koos Peegliga & Light, Nelja-Riiul Ladustamise Peegel Kapp & Kuus Suurt Sahtlit, 3 Valgustus Režiimid Reguleeritav Heledus, Magamistuba, tualettlaud

Suure Mahutavusega Hoidlate】6 sahtlit, üks sahtel on neli kambrit.Teie kosmeetika, ehted ja muud ilu esemed on alati võimalik leida oma koht lihtsalt.Täispikkuses peegel uksed saab avada, et anda täiendavat ruumi sees. (Ja pikk peegel kapp sahtlid saab paigutada nii vasakule kui ka paremale sõltuvalt teie vajadustest.) (Väljaheites ei ole lisatud/ainult kuvada).

【Edevus Peegel tuled tabelis】Suur peegel koos Kolme värvi reguleeritav LED riba, pakkuda rohkem helge, kuid pehme ja reguleeritavad tuled, ilu station, et alustada a nice day.Kogumik täispikkuses peeglid ja ladustamine.

【Vastupidav Materjal ja Aasta jooksul Kasutada】MDF juhatuse puidust edevus, 12mm paksusega peegli raam, tagada edevus piisavalt tugev.Täiuslik Suurus Magamistuba: 51.2x15.74x63in.

【Armas Edevus & Ajatu Disain】Teha oma iga stand up mugavam, täiuslik kodu, töö, juuksurisalong ja stuudio meik, suurepärane kingitus naistele ja tüdrukutele, tütar, abikaasa sünnipäeval.

sku: k95712

Päritolu USA(Päritolu)

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…