Auto varuosade välisilme kaunistamiseks aksessuaar auto body kits tahavaatepeegli kaas 11-15 Ford EXPLORER

0 Reitingud
€31.01

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Auto välisilme kaunistamiseks aksessuaar auto body kits tahavaatepeegli kaas 11-15 Ford EXPLORER

TOOTE KIRJELDUS

【MATERJALI】Vastupidav valatud plastikust ABS

【RAKENDUSED】

11-15 Ford EXPLORER

【VÄRV】Chrome

【LIHTNE paigaldada】Installib kaudu pre-applied Punane 3M teibiga, Kõik osad on nr puurimine, nr lõikamine ja lihtne paigaldada sekundit!

【KÕRGE KVALITEEDI】loodud selleks, et kesta aastaid, UV-kiirguse eest kaitsev, ei mõjuta äärmuslikud temperatuurid või auto peseb.

【Müügijärgne TEENUSED】 Annab teenuse pärast müüki.Kui teil on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust.me garanteerime, et meie klientide 100% rahulolu ja 24 tundi klienditeenindus.

LAEVANDUS

Teie kirje saadetakse jooksul 2 päeva pärast makse saamist, siis palun andke meile teada, kui neid vajate kiiresti, saame kasutada enne kulleriga kui teil on vaja.

Tagastab

Kui te ei ole rahul toote, palun võtke meiega ühendust esimesel ja tagasi toote tagasi 15 päeva jooksul, täielik raha tagastab, et te kunagi saada punkte tagasi, välja arvatud merevedude kulusid.

TAGASISIDE:

Teie tagasiside on toeks meile, kui olete rahul meie toodete ja teenuste palun võtta 1 minut, et jätke oma positiivset tagasisidet.

Kui te ei ole rahul toote ja teenuse, palun võtke meiega enne lahkumist kõik negatiivne ja neutraalne tagasiside.Püüame oma parima, et parandada ja heastada oma kaotatud, Aitäh!

sku: k9262

Toote Tüüp Kroom Disain
Paigaldamine 3M teibiga
Brändi Nimi tonz osad
Mudel Aasta 11-15
Mudeli Nimetus MC304CH
värv Chrome ' i
Päritolu Mandri-Hiina
Auto Mudel FORD EXPLORER
Materjal ABS
Erilised Omadused Teenetemärgi

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…