Anti-Tselluliidi Ravi Massager Vibratsiooni Funktsioon Vaakum Vaakum Tassi Massaaž Punkte Guasha Kraapides Rasva Põletamine Salendav

0 Reitingud
€15.85 €31.07

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Anti-Tselluliidi Ravi Massager Hiina Meditsiini Ravi Vaakum Vaakum Tassi Massaaž Punkte Guasha Kraapides Kõigi Keha Lõõgastav

Funktsioon:

1. Kolm funktsiooni ühes: negatiivne rõhk cupping, kaevamis-ja massage.By arukalt avastada rõhk potti ja reguleerimine vaakum negatiivse rõhu reaalajas, dünaamilise hingamise cupping saab realiseerida.

2. Funktsioon: Tõhusalt edendada vereringet, dredge meridiaanid, stimuleerida acupoints, kõrvaldada väsimust, valu, hajutada ja külm kuivatavad, tugevdada immuunsust ja lõõgastuda lihaseid.

3. Kaasaegne tehnoloogia: kaasaegne tehnoloogia on lisatud traditsiooniline cupping seade, ja vibreeriv rod ja punane tuli füsioteraapia funktsioonid on lisatud võtta ja vabastada rütmiline viisil.

4. Mugavus: Võrreldes traditsiooniliste cupping seade, ei ole vaja avada tule, seda on mugav kaasas kanda ja puhas, ja massaaži mõju on parem, ja kogemus on palju mugavam.

5. Punase valguse teraapia: Punane valgus ravi võib edendada vereringet, leevendab väsimust ja valu, parandab immuunsust ja ainevahetust, ja toob sulle rohkem lõõgastuda ja rõõm.

Kirjeldus:

Päritolu: Mandri-Hiina

Mudeli Number: Elektriline Tolmuimeja Cupping

Kohaldatava Inimesed: Täiskasvanud

Värv: punane, must, sinine(valikuline)

Suurus: 9.4x7.8cm/3.70x3.07in

Stiil:

6-käik plug-in) tüüp: LED-ekraan, ajastus kujundus, ühe-nupp stop äraveo, kraapides ja saab eemaldamise, 6-käik punane tuli kütte -, 6-käik negatiivne rõhk.

12-taseme laadimise mudel: LCD ekraan, ajastus kujundus, ühe-nupu-õlirõhu -, kraapimis-ja hoidistamine, 12-taseme punane tuli kütte -, 12-taseme negatiivne rõhk.

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 valige x Elektrilised Vaakum Cupping

sku: k91956

Mudeli Number Electric Vacuum Cupping
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi alloet

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…