Multifunktsionaalne Meik Valdaja Lahter tühi-tähi Kastid Töölaua Sahtlis Multi-layer Koostisega Kirjatarvete Laua Ladustamise Rack Box

0 Reitingud
€8.65 €10.43

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

Hoia Oma Laua Korraldatud: See töölaud ladustamise kasti, millel on mitu sahtlit aitab hoida oma töölaud puhas ja segadusega-free.

Vastupidav Plastikust Materjal: Valmistatud kvaliteetsest plastikust, see storage box on vastupidav ja kauakestev, tagades, see võib mahutada kuni sage kasutamine.

Mitmekülgne Kõigile Kasutajatele: Kas sa oled üliõpilane, kutse -, või kodus tegija, see klienditagasiside on täiuslik ladustamiseks kirjatarbed, meik, tööriistad ja muud väikesed esemed.

Parim vaba Ruumi: See multi-kihiline storage box on ideaalne kasutamiseks kodus, kontorid, klassiruumid, ja isegi baarid, pakkudes tõhus viis, kuidas salvestada ja korraldada oma punkte.

Lihtne kasutada: oma esipaneeliga sahtlid ja selge disain, saate hõlpsalt juurde ja näha kõiki oma salvestatud objekte, ilma et tuhnimine kaudu räpane kuhi.Märksõnad: desktop ladustamine, plast -, multi-layer sahtlis.

Tehnilised andmed:

Materjal: Plastik

Värv: Valge/Sinine/Roosa

Suurus: umbes.19.5x14x10cm/7.67x5.51x3.93in

Pakett Sisaldab:

1tk Desktop Ladustamise Kasti

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.Palun veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

sku: k91799

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number -
Tüüp Kirja Omanikud

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…