2TK Compression Sukad Meditsiiniline Klass 23-32mmHg Jalaga Vasikas Kompressiooni Sokid Veenilaiendid Ödeem Shin Lahased Õendusabi Tugi

0 Reitingud
€13.23 €22.05

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2TK Compression Sukad Meditsiiniline Klass 23-32mmHg Jalaga Vasikas Kompressiooni Sokid Veenilaiendid Ödeem Shin Lahased Õendusabi Tugi

PAKEND: 2tk/paar Compression Sukad

SEE LIHTSALT TOIMIB! -【VASTUPIDAV & MUGAV】- Meie põlve kõrge kompressiooni sokid on valmistatud kõrgkvaliteetse meditsiiniline klass materjalist, kerge, hingav ja vastupidav, higi-imav, anti-slip.Tõsi, astmeline surve 23 - 32 mmHg (II KLASS), õmblusteta kootud ehitus, need sobivad kallistama ei loss compression pärast pikka aega kanda.Kui tingimused lubavad, me tungivalt soovitatav, ostes 2 paari sama toote asendamist, kui see on kahekordistada oma elu iga paari.

SEE LIHTSALT TOIMIB! -【LEEVENDUST & TAASTADA KIIRESTI】 -, parandades vere voolamisel & vereringe, surve voolik aitab vältida hüppeliigese, sääre & suu turse, vähendada lihaste kramplikku ja turses jalgadele, samas uuesti turgutavalt väsinud jalad.Need toeless toetada voolik ka aitab vähendada riski haigestuda veenilaiendid, digi-tv, kapillaarilaiendite, jala krambid, artriit, shin lahased, tõmmatakse lihas, tendoniit, lymphedema, leevendada lihaste valulikkus, samuti jalg väsimus.

SEE LIHTSALT TOIMIB! -【SUUREPÄRANE IGAPÄEVASEKS KASUTAMISEKS】- Need meditsiini-compression sukad võiks kasutada, selle ajal või pärast tegevuse või raseduse ajal, jooksmine, matkamine, võitluskunstide, võrkpall, korvpall, jalgrattasport, pesapall, jooga treeningu või mis tahes fitness tegevust.Kas suur või väike või suur mõju, need võimaldavad soojendada ohutult ja taastub kiiresti.Või inimesi, jaemüük, lennureisid, töökohti nagu õde või ehituses, mis nõuavad kaua seisab oma jalgadel, isegi varjata tätoveeringud!

【MÕÕTA VASTAVALT SUURUSELE CHART 】 23-32mmHg professionaalne lõpetas kompressiooni sokid sobivad kõik compression vajadustele.Järkjärguline surve tehnoloogia parandab elastsust, nii et seal saab olema pingeline fit kui esimene kulunud, see on normaalne.Pehme peal ei pitsitama jalg, mis on määratletud kanna suurendab sobi, avatud varvas disain on täielikult kohandatud kuju erinevaid jalgu, mis on tihedalt paigaldatud vastavalt omadused jalad, tuues tõhus ravi, et teie jalad.

sku: k8923

Mudeli Number BL-3052-
Taotlus jalg
Mõju Pressiteade Valu Haigus
Mitu Tükki COMBO
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal mitte-kootud
Toote Tüüp Traksid & Toetab

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…