Naljakas Palus Peapael Värvikas Cartoon Monster Palus Nuku Juuksed Hoop Täiskasvanud Naised Teismeliste Tüdrukute

0 Reitingud
€4.98 €7.43

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

AIC88 Naljakas Palus Peapael Värvikas Cartoon Monster Palus Nuku Juuksed Hoop Täiskasvanud Naised Teismeliste Tüdrukute AIC88

Kirjeldus:

Omadused:

Lõbus ja Pentsik Disain: naljakas palus peapael lisab puudutus huumorit oma igapäevast nahahooldus rutiinist.Cartoon palus nuku juuksed hoop funktsioone värvikas ja pilkupüüdev disain, mis on tuua naeratus oma nägu.

Mitmekülgne Kasutamine: See nägu pesta peapael on mitte ainult pesemist oma nägu; seda saab kasutada ka nagu moe aksessuaar.Kole nukk peapael sobib hoides tagasi oma juuste ajal meik taotluse või, kui soovite lisada mänguline touch oma varustus.

Mugav ja Praktiline: creative juuksed hoop on tehtud palus materjal, mis on pehme ja õrn nahale.See tagab mugava ja tagada , et see jääb koht, kui te lähete oma igapäevast tegevust.

Sobib igas Vanuses: See mood juuksed tarvik sobib täiskasvanud naiste ja teismeliste tüdrukute seas.Kas sa oled meik entusiast või soovid lihtsalt selleks, et lisada fun element oma nahahooldus rutiinne, see peapael sobib kõigile.

Mugav ja Hügieeniline: magus nahahooldus peapael aitab hoida sinu juuksed ära oma nägu, samal ajal, kui te peske seda või kohaldada meik.See mitte ainult muudab protsessi mugavamaks, vaid tagab ka, et teie juuksed jääb puhas ja vaba igasugusest toote jäägid.

Kirjeldus:

Materjal: Riie

Kohaldatava Inimesed: Unisex

Toote Suurus: 18*18 cm

Peapael Läbimõõt: 18 cm

Kaal: 70 g

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv võib veidi erineda pildil värv.

2. Palun lubage 1-3 cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

1 * Peapael

sku: k8899

Sugu Unisex
Kohaldatava Stseen Casual
Kohaldatava Hooaeg Neli Aastaaega
Funktsioon Kaunistada
Osakonna Nimetus Lapsed
Materjal Puuvilla Segusid
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…