Vedeliku Värvi Eemaldaja 100ml Kindlalt Läbida Kerge Paint Cleaner Spray Majapidamise puhastusvahendid Tsemendi Metallist Plaadid

0 Reitingud
€2.35 €6.92

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie vedelik värvi eemaldaja on kerged, kuid tõhusad värvi eemaldamine agent, mida saab eemaldada kogu kihti värvi, sealhulgas emailiga.See on täiuslik oma DIY projekte kodus.

Tehnilised andmed:

Nimi: Võimas värvi eemaldaja

Net võimsus: anout 100ml

Kõlblikkusaeg: 2 aastat

Toote suurus: nagu on näidatud pic

Kasutamine: Sobib eemaldades värvi pinnalt terasest plaadid, turvauksed, riistvara, jne.

Pakkeleht:

1tk*Vedelik värvi eemaldaja

Kasutada Meetodeid:

1. samm: kanna värvieemaldi otse pinna demonteeritakse.

2. samm: Oodake 2-5 minutit, kuni värv pehmendab, villid, ja koored maha.Pühkige pehmendatud, blistered värvi.

3. samm: Enne taotluse värvieemaldi, teha mõned kriimud pinna värvi, terava tööriista.See kiirendab värvi eemaldamise protsess.

Vaata rohkem toote detailid

1.Suur Levik: Meie vedelik värvi eemaldaja annab suurepäraseid tulemusi võimsa läbimurde kergesti lahustuv mitu kihti värvi.Säästa aega ja tööjõudu, seda parem valem, mis vaevata jätab pinnad puhtaks ja siledaks.

2.Kiiretoimelist Värvi Eemaldaja: Meie vedelik värvi eemaldaja aktid koheselt eemaldada kogu kihti värvi, millel ei ole plekke.Hüvasti kangekaelne värvi see kiiresti tegutsedes lahendus, sobib puit -, metall-ja teiste pindade puhastamiseks.

3.Õrn Lakk Eliminator: See vedelik värvi eemaldaja ei kahjusta oma teemad või jäta ebameeldivat lõhna.See on valmistatud keskkonnasõbralik vee baasil valem, mida saab kergesti eemaldada, lakkide ja muude pinnakattematerjalide.

4.Instant Värvi Eemaldamine: Võtta probleemideta välja, eemaldades värvi see pingutusteta värvi eemaldamine agent.Lihtsalt spray, mis käsitleb kooritud ala ja oodata, kuni see töö oma võlu.Koos 100ML võime, see võib hõlmata suurte pindade ala, kuigi selle lihtne-viia disain võimaldab teil võtta seda, kuhu minna.

5.Mitmekülgne Emailiga Värvi Puhastaja: See spray saab tõhusalt eemaldada emailiga värvi erinevatelt pindadelt, nagu metallist, puidust mööbel, tsement, plaadid, ja klaas.See on laialdaselt kasutatud kodu -, renoveerimise ja restaureerimise projektid.

sku: k86702

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…