Laetav Pardel Laetav Electric Habemenuga Eemaldatava Pea-Näo Puhastusvahendid Reisi-Sõbralik Pardel Äri

0 Reitingud
€9.32 €18.63

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kogemus sujuv ja vaikne raseerima meie niiske ja kuiva meeste habemenuga.Featuring peegel-poleeritud viimistlusega ja 9000 p / MIN, see habemenuga kestab kuni 30 päeva, mistõttu on kompaktne ja mugav oma igapäevaellu.On eemaldatav disain tagab hõlpsa puhastamise jaoks pikaajaline kasutamine.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Mini electric pardlit

Toote Suurus: umbes 5*7*11cm/1.97*2.76*4.33 tolli

Kaal: Metall: umbes 150g ABS: umbes 140g

Pakkeleht:

1*Mini electric pardlit

1tk*Tarvik

Märkus:

Palun vaadake tegelik toode, suurus ja kaal!

Vaata rohkem toote detailid

1.Sile Raseerimine: Varustatud kontuur kaugseire tehnoloogia, see laetav pardel funktsioonid suur võrgusilma, mis kohandub kõverad oma nägu sile ja mugav raseerimine ilma surnud nurki või kõrvetav tunne.

2.Täiustatud Tehnoloogia: See laetav pardel funktsioone tipptasemel täpsust, 9000 p / MIN, 120 tsüklit sekundis reaalajas kaugseire ja märg & kuiv võimeid.See asjatundlikult tuvastab habe olukorda ja aku oleku ja tagab puhta raseerima iga kord.

3.Reisi Suurusega Pardel: See veekindel pardel meestele on mugav reisimiseks, sest see on pikk-kestev aku, mis kestab kuni 30 päeva.Teil on vaja ainult see eest 2 tundi ja nautida sujuv ja mugav raseerimine igal ajal, kõikjal.

4.Mugav Raseerimine Aksessuaar: See laetav pardel on ideaalne reisil, sest see on kompaktne ja mugav disain.See on nii kerge ja väike, kui pool mobiiltelefoni, nii et saate kergesti teha seda koos teiega.Samuti ei vaja nööri või seista, nii et saate raseerima kõikjal soovite.

5.Lihtne Puhastada: Meie laetav pardel kaasas eemaldatav pea, et on lihtne pesta habe ja mustuse eest.See funktsioon võimaldab kiiret puhastus-ja hooldustööd, säästes nii aega ja vaeva.Võta see kuhu iganes sa lähed, puhas ja mugav hooldustooted kogemus.

sku: k8661

Mitu Tükki Üks Ühik
Sugu Mees
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Laetav Pardel
Võimsus Tüüp Laetav
Materjal Metallist
Toote Tüüp Razor
Kasutamine KEHA

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…