Purskkaev Pliiats Extra Fine Lühike Ja Kaasaskantav Täitesulepead Sujuv Kirjutamine Joonis Täitesulepead Kirjutamiseks Classic

0 Reitingud
€5.06 €6.75

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kogemus veetlev kirjalikult reis koos meie klassikaline disain purskkaev pliiats trahvi riikliku rakendusasutuse.Ideaalne ärireisi või õpilased, see pliiats lubadusi meeldiv kirjutamise kogemus.Pange tähele, et tint ei kuulu.Osta nüüd ja hellitada kunsti kirjalikult!

Kirjeldus:

Nimi: Purskkaev pliiats

Materjal: Vaik

Pakkeleht:

Purskkaev pliiats*1

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kaasaskantav Disain: Võta see kompaktne purskkaev pliiats iganes sa minna oma kaasaskantav disain ja lühike pikkus.Ideaalne äri reiside või iga päev kasutada, see on reisi-sõbralik, kaaludes vaid 0.8 untsi.

2.Praktiline Kingitus: See purskkaev pliiats on suurepärane kingitus õpetajad, õpilased, kolleegid, sõbrad, perekond ja lapsed, kes hindavad kunsti kirjalikult.See on klanitud disain, sujuv riikliku rakendusasutuse ja mugav käepide, mis teeb kirjutamise rõõm.

3.Mugav Hoida: Kogemus luksuslik kirjutamise kogemus see purskkaev pliiats on valmistatud suurepärase vaik.Selle mugavalt tasakaalustatud disaini ja sujuva kirjutamise nippi toota hämmastavalt ilus skripti tundi meeldiv kirjalikult.

4.Kohandatav Tint Eelistused: Parandada oma kirjutamise kogemus selle purskkaev pliiats, mis pakub 2.6 mm lisa või converter korduvtäidetavaid võimalusi mitmekülgne tint valikuid (tint ei kuulu komplekti).Varustatud spiraal converter, see neelab tinti lihtsalt.

5.Atraktiivne Välimus: lihtne konstruktsioon ja extra fine riikliku rakendusasutuse käesoleva purskkaev pliiats muudab see ideaalne kirjutamise vahend.Klassikaline välimus ja mini tasku suurus oleks täiuslik lisaks oma kollektsiooni.Naudi elegantne kirjutamise kogemus iga löögiga.

sku: k85661

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…