Armas Ülestõstetav Pliiatsid 10tk Ülestõstetav Cartoon Bowling Pastapliiats Võluv Bowling-pin-Kujuline Pliiats Allkirja Pliiatsid Office

0 Reitingud
€4.19 €8.38

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Armas Ülestõstetav Pliiatsid on valmistatud kõrgekvaliteetsest materjalist, mida on lihtne kaasas kanda ja kasutada, ja võib olla suurepärane kingitus idee.

Omadused:

1. Armas Bowling Disain: on ülestõstetav disain bowling ball, mis suurendab loovust.

2. Kvaliteetne Materjal: valmistatud valitud kõrge kvaliteediga ABS materjalid, mida on töödeldud väga hea töö, vastupidavuse ja peen.

3. Lihtsalt Veavad: võttes asjakohane suurus on lihtne hoida ja vedada.

Tehnilised andmed:

Nimi: Armas Ülestõstetav Pliiatsid

Materjal: ABS

Kaal: ligikaudu 10 g

Suurus: umbes 7,5 cm/2.95 aastal

Pakkeleht:

10* Armas Ülestõstetav Pliiats

Vaata rohkem toote detailid

1. [ Praktiline Pen Set ] Armas Ülestõstetav Pliiatsid on kohtumise kõik igapäevased vajadused pen kasutajad ja saab jagada oma pereliikmetele ja sõpradele, andes mitu bowling pliiatsid koos juhuslik värve, sealhulgas 10tk kokku.

2. [ Mitmekülgne Kasutab ], Millel on lai valik rakendusi ja kasutab, Bowling Pastapliiatsid sobivad kodutöö, kirjutamine, maalimine, ja märgistamine on olulised asjad, mis on valmistatud valitud kõrge kvaliteediga ABS materjalist, mis on vastupidav kasutamiseks.

3. [ Ideaalne Kingitus ] Pakiruumi Ball Pen on huvitav pastapliiats, mis võib oluliselt ergutada lapse või õpilase huvi kirjalikult, seda saab kasutada kui teema poole, kui isiku kasuks kohta sünnipäev, või näitavad, prop, uuenduslikke ja läbimõeldud sünnipäeva kingitus lastele.

4. [ Võluv Bowling Disain ] Vastu ülestõstetav disain keeglikuul välimus, mis suurendab loovust, Mini Bowling Pliiatsid on serveerimiseks sujuvalt ja asi on lihtne korraldada, sobib väga hästi lastele ja õpilastele.

5. [ Lihtne Kasutada ] Ideaalsed, et panna oma kott igapäevaseks või kiireloomuliste kasutada, Loominguline Pastapliiats on lihtne kirjutada, pliiatsi shell istub hästi käes ja tint voolab sujuvalt, üllatav, lapsed, näidates neile, et nad ei ole lihtsalt mini bowling pin-koodi.

sku: k85217

Tüüp Pastapliiats
Kirjutamine Punkti 0,5 mm
Kustutatavad Või Mitte No
Materjal Plast
Uuendus No
Kasutamine Office & Kooli Pliiats
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Armas Ülestõstetav Pliiatsid

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…