Newtoni Mänguasi, Pall energiasäästlikkus Ekraan Metal Heavy Duty Ärevus Mänguasi Office Decor X90C

0 Reitingud
€2.82 €4.03

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

OOTDTY

täiesti uus ja kvaliteetne

Newtoni : See on Newtoni palli laua decor, ball drop üks ühel pool, energia ülekandmine interjööri ja te näete, teine pool on esimene pall lendab seega liikumine kestab umbes 15seconds.

Haridus-Mänguasja: mänguasi suur VÄLJENDADA ja energiasäästlikkus, hea haridus abi või klassi füüsika harrastajatele, teha teil kogeda visual display ja energia ülekandmine.

Stress Relief Mänguasi: Aidata vabastada stress, kui te tunnete igav või väsinud, lihtsalt tilk palli ning vaata see liigub alla , sujuv ja lihtne sinu jaoks RAHUTU ja emotsiooni saavutada, et leevendada pingeid, vältida ärevust, parandab ajurünnak, ja suurendada lõbus õppimine või töö, mis on kasulik lastele,väikelastel , täiskasvanutel, stimuleerimine mänguasi ja hea haridus mänguasjade komplekti, ja parandab keskendumisvõimet.

Kvaliteetseid Materjale: keskmised pallid on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest-reflective peegel peen tehnoloogia, rippuvad tugeva laagri sitkus string, mitte-mürgine ja eco-sõbralik plastist alt omanik,ei burrs üldse, mis on turvaline mängida, upgrade metallist parandada pallid veenduge, energia muundamine.

Parim Valik Lastele või Täiskasvanutele: Sobib lastele ja täiskasvanutele näiteks sünnipäeva kingitused, Jõulud kingitused, ja parim valik stressi leevendamiseks , eriti laua kaunistamiseks kontoris laua kaunistused.

Tehnilised andmed:

Toote Mõõt: ca. 8,5 x 9 x 7cm/3.35 x 3.54 x 2.76 tolli

Materjal: ABS Plastik, Metall

Neto Kaal: 100g/0.22 lbs

Värv: Nagu pildid näidatud

Pakett Sisaldab:

1 x Newtoni Mänguasi

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

sku: k8427

Materjal Metallist
Soovitan Vanus 12+y
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…