Hüppenöör Matt Lööke heliisolatsioon Non-Slip 8mm Paksenenud Hüpata Matid Indoor Outdoor Sport Fitness Jooga Matt

0 Reitingud
€7.41 €16.45

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hüppenöör Matt Lööke heliisolatsioon Non-Slip 8mm Paksenenud Hüpata Matid

Bullet Punkte: 1.Põrutuskindel ja vett hülgav: See hüppenöör matt siseruumides on tehtud eco-sõbralik TPE materjal, mis on kerge, elastne, paksenenud ja lõhnatu.See annab hea ðokk imendumist ja hingavus oma hüpped, harjutused.

2.Võimas Omadus: Meie sise-hüppenöör matt uhke erakordne kvaliteet ja selle libisemisvastased pinnad, 8mm paksusest ja võimas põrutuskindel funktsionaalsust.Tehtud helikindel materjal, saab kasutada ilma muretsemata, häirides teisi enda ümber.

3.Anti-Slip Tekstuur: turvaliselt ajal intensiivse treeningu meie hüppenöör matt siseruumides.Anti-slip kujundus-ja vee-like tekstuur suurendab hõõrdumist ja vähendab pinge liigestele.Suurepärane kahepoolne tekstuuri, hoiab matt stabiilne tahes pindadel.Sobib kõigile tasemetele fitness harrastajatele.

4.Põranda Kaitse: See hüppenöör matt sise-eesmärk on kaitsta oma korruseid igast kulumine, mis võib tuleneda kasutada.See sobib kõige lamedate pindade ja on kaitsev disain, mis takistab kriimustuste ja märgid.Matt on ka elastne ja naha-sõbralikud, mistõttu on mugav kasutada.

5.Mitmekülgne Kasutamine: Meie hüppenöör matt siseruumides on must-olla iga eelproov rutiinist.Pehme ja põrutuskindel pinnad kaitseb plaatide põrandad kriimustuste ja müra, samas kui tema lihtne-to-säilitada disain muudab selle ideaalseks lehtpuu.See on laialdaselt kasutatud tants ja täiuslik jooga, pakkudes mugavat pinnad.

Spetsifikatsioon: Toote Nimi: Jumping Trossi Matt

Toote Materjal: TPE

Toode Värv: Roosa, lilla, hall

Toote Mõõdud: 60*60cm/23.6*23.6 aastal (ligik.)

Toote Paksus: 0,8 cm/0.31 aastal (ligik.)

Pakkeleht:

1 * Hüpped Köie Matt

Märkused: Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, võib esineda värvi erinevusi toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib viga toote suurus.

sku: k8412

Paksus 8 mm (Algaja)
Materjal TPE
Mudeli Number Hüppenöör Matt Siseruumides
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…