10TK Purskkaevu Filter Pet Vee Purskkaevud Eversweet 2S/3/3 Pro,Eversweet Solo/Solo SE, Asendamine Filtrid

0 Reitingud
€8.03 €12.54

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Ühilduv]See kass purskkaevu filter on kooskõlas erinevaid cat purskkaevud, konkreetsed ühilduv purskkaev stiil, palun kontrollige toote pilt, list, enne ostu palun kontrollige, kas see ühildub teie kass purskkaev, et vältida ostmise vigu.

[Kolmekordne filtreerimissüsteem]süsiniku filter kass purskkaev aitab eemaldada lõhna, pehmendab vett, ja parandada nende maitset ja kvaliteeti teie lemmiklooma joogivett.Vahepeal filter sponge lööb lemmikloomade karvad, mustus, ja toidu osakesi, pakkudes oma lemmiklooma puhast ja tervislikku vett.

TÄHELEPANU: Palun leotada uue filtri puhta veega vähemalt 10 minutit enne kasutamist.Asenda iga 60 päeva smart-režiim ja 30 päeva, tavaline režiim.(Tegelik asendades aeg sõltub filtri staatus ja led-näidik annab teile meelde tuletada, kui filter tuleb asendada.) Palun seadme lähtestada pärast asendada filter.

[Filter]kass purskkaev filter aitab puhastada veega ja kõrvaldab halvad lõhnad, kuigi pre-filter käsnad plokid kõik karvad, tolm või toidu praht.

[Puhasta]Enne kasutamist leota ja pese määrdunud kass purskkaevu filter puhta veega,puhastage filtrit iga kord, kui muudad vee kass purskkaev ja muuta kass joomine purskkaev filter iga 2-4 nädala jooksul.

värv: Valge

Materjal: komposiit materjalist

Pakendi Sisu:

10 x filtri elemendid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k82854

Brändi Nimi FGHGF
Materjal RO pöördosmoosi Membraan
Kasutamine Kraani Külge Kinnitatav
Vee puhastamine masina Tüüp Veepuhasti
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…