Juuste Kuivatamist Rätikuga Coral Fliis Pärast Duši Juuste Kuivatamist Rätikuga Pea Wrap Imav Kiire Kuiv Daamid Pea Rätikuga Vähendada Kuiv Aeg

0 Reitingud
€8.22 €16.43

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1. Tugev veeimavus: Suure tihedusega coral fliis juuksed rätikuga kork on suur veeimavus funktsiooni, ning kuivas kiiresti, kui te pühkige käed ja juuksed.

2. Lihtne Kasutada: elastne microfiber juuksed rätikuga on väga lihtne kanda ja mitte lihtne kukkuda, lapsed juuksed rätikuga sobib igasuguseid laste pea kujundeid.

3. Kõrge kvaliteediga Materjal: Hoolikalt meisterdatud ja valmistatud kõrge kvaliteediga coral fliis.Tugev puhastamise võime, pehme ja mugav, pehme ja õrn, korall ei fade, ei ole lihtne heita ja pilling, ja ei ärrita nahka.

4. Kohaldatav kogu Valik: juuste turbans märg juuksed sobivad väga hästi naistele, kellel pikad ja paksud juuksed, kuivad juuksed kork on laialt kasutatav sise-ja välistingimustes ja reisimine.

5. Suurepärane Kingitus Valik: saate kingitus meie suur microfiber rätikud oma lähedastega, abikaasa, sõbrad, vanemad ja ennast.Ma olen kindel, et nad on hea meel, et seda saada.

Kirjeldus:

Juuste kuivatamine tool on loodud selleks, et tugevdada juukseid, samal ajal kui see kuivab.Funktsionaalne disain hõlmab iga rutiinne õhk-kuivatamine plopping, täielik rätik katmine—ilma kahju, frizz, või paks rätik, mida olete harjunud.

Varaliste kangast kasutab üheselt kootud kanalite kiiresti taht vee ära, ilma kuumuse või hõõrdumise, reformitud vesiniksidemeid parandada juuste tugevus + keratiin struktuur.

Selle kerge ja paindlik kuju võimaldab kohandatud kasutamiseks.Teadlik riie disain on powered by ringlusse võetud vee pudelid, nii et saate hea enesetundega, kuidas sa kuiva.

Omadused:

Materjal: coral fliis

Suurus: 41*27.5 cm

Värv: roosa

Pakett Nimekiri:

1 x Juuste Kuivatamist Rätikuga

sku: k8005

Funktsioon Masinaga Pestav
Technics Kootud
Stiil Jacquard
Mudeli Number Naiste Juuste Kuivatamist Rätikuga
Materjal Silk
Muster TRÜKITUD
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…