Kinga Võlu Korraldaja Sandaalid Võlu Vitriin 6 Lehekülge 180 Augud Võlu Korraldaja Tundsin, Ladustamise Seista Tossud Sandaalid

0 Reitingud
€5.38 €7.69

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hoia oma kinga tarvikud organiseeritud ja ekraanil meie Kinga Võlu Omanik.Eemaldatav, kerge ja ideaalne neile, kellel on mitu kinga tarvikud.Talleta ja kuva kergust!

Kirjeldus:

Materjal: mitte-kootud kangast

Pakendi suurus: umbes 26.5x22x3cm/10.43x8.66x1.18 tolli

Pakkeleht:

1* Kinga Võlu Ekraan Omanik

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Praktiline Lehe Disain: Hoidke oma kinga tarvikud, et meie Kinga Võlu Korraldaja.Unikaalne disain aitab teil püsida organiseeritud ja sageli valmis.

2.Tõhus Aksessuaar Hoiustamine: Meie avar ja suure võimsusega kinga võlu korraldaja uhke 6 lehekülge ja 30 avad lehekülje, mis võimaldab ladustamiseks kuni 180 tarvikud.Presentatsioon oma kollektsiooni kergelt ja sujuvalt kuvada oma lemmik võlu.

3.Vaevatu Lisa: meie kinga võlu korraldaja, saate hõlpsalt lisada oma võlu, et teie kingad.Valmistatud kõrge-kvaliteet tundsin, materjali ja 4 hõbe-sõrmused, see pakub lihtne ja turvaline organisatsioon oma tarvikuid.Jääda stiilne ja organiseeritud vaevata.

4.Reisikaaslane: Hoidke oma kinga võlu organiseeritud see kerge ja kompaktne kinga võlu korraldaja, ideaalne välistingimustes ladustamise ja ekraan.Lihtne teha kodus või reisidel kasutamiseks.

5.Tarviku Ladustamise Lahendus: ära Kunagi kaota kinga võlu uuesti seda praktilist kinga võlu korraldaja.See on suurepärane valik harrastajatele, kes tahavad hoida oma kogud, korraldatud ja kättesaadav.Ideaalne kinkimine, see on ideaalne salvestamise lahendus kõigi oma kinga tarvikud.

sku: k7976

Materjal Mitte-Riie
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…