Silikoonist Määrdeainet, Torulukksepad Remont Määrdeaine Määre Kaasaskantav Sanitaar-Määrdeaine Kraan Määre Garaaž Kraan Nurk

0 Reitingud
€3.42 €6.83

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tutvustame meie soojus-tõend disaini määrde-line remondi komplekt, mis vähendab kulumist ja hõõrdumist, samal ajal pakkudes laia kohaldamise ulatus.Suur võimet tungida kõik osad tilguti ratta pöörleva ratta trummel lühikese aja jooksul, see hoiab suurepärane anti-rooste funktsioon.

Kirjeldus:

Suurus: umbes 8*8*3cm|3.14*3.14*1.18 tolli

Materjal: määre

Pakkeleht:

10* Määrdeaine Määre Torulukksepad

Vaata rohkem toote detailid

1.Resistentne Kõrgel Temperatuuril:, kasutades unikaalset kuumuskindel valem, meie Määrdeaine Torulukksepad Rasva tõhusalt väidab, määrimine tulemuslikkuse kõrge temperatuuriga keskkonnas, pikendada elu masinad ja vähendada hoolduskulusid.

2.Lihtne Kasutamine: Meie määrdeaine torulukksepad määre suurendab jõudlust angle grinders vähendades kulumise ja hõõrdumise püügivahendid ja kandvad osad.See parandab töö tõhususe ja stabiilsuse ja vormid kauakestev kaitsekile.

3.Lai kasutusvaldkond: Saavutada maksimaalne potentsiaal oma tööriistad meie Määrdeaine Torulukksepad Määre.Selle lihtsa rakenduse abil lihtne pigistada on mõeldud angle grinders ja ühildub kõigi avaja pöörleva ratta trumlid, takistades corroding ja vähendavad hõõrdumist.

4.Instant Kaitse Mõju: Meie Määrdeaine Torulukksepad Määre tagab kiire määrimine läbida arvesse kõigi osade tilguti ratast, pöörlev ratas ja trummel, annab kohese kaitse mõju teie sanitaartehniliste vajadustele.

5.Mitmel otstarbel: Määrdeaine Torulukksepad Rasva annab suurepärase anti-rooste funktsioon, mis tagab pikaealisuse karmides keskkondades.See annab ka veekindel, kõrge temperatuur, vastupidav ja vähest hõõrdumist, mistõttu on all-in-1 lahendus maksimeerida jõudlust.

sku: k79624

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…