spetsiaalne link

0 Reitingud
€21.26 €21.92

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ostja Teade

1.kõik kleidid oleme teinud, on natuke erinev originaalist pildil näete veebilehel ja suurus võib-olla on 1-3 vigu,see on lubatud .värv võib-olla on natuke differntce valgustus ja ekraan

2.Kui teil on paigutatud selleks ,et meie töötlemise aeg on 7-10 tööpäeva ,ja täiendavaid tarneaeg (See aeg sõltub teie valikust logistika valikud) .kui teil on kiireloomuline ,samuti saab valida, express service, mis nõuab lisatasu ,soovin, et sa saaksid aru.

3.saame custom made värv ja suurus

Tähelepanu:

Värv Kaardid

Saad valida värvi soovite, alates värvikaardi .Siis jätke värvi number, mille soovite märge.

Suurus Kaardid

märkus :Kui sa tahad et see kleit kohandatud suurus ,saate valida kohandatud suuruse valikud, kui tellida .siis jäta teade meile oma üksikasjalikult suurus nii, et me saame teha seda vastavalt oma vajadusele.

Kui soovite teha custom kleit, palun saatke meile mõõtmine loetelu järgmiselt:

rind

vöökoht

puusad

õla põrandale

tagastamine ja tagastamise kord

kõik meie esemed pakub toetust ja tagastamise kord, kui te ei ole satistied .saate tagasi toote meile uus tingimus, eksporditoetuse või vahetada .befor sa posti tagasi toote meile .palun võtke meiega ühendust üksikasjalikud tagastama &vahetus juhendamine ja aadress .me pööran kõik oma raha sisaldavad laevandus tasu.

kui avate vaidlus ,palun valige põhjus" tuleb tagasi ja tagasi" ja "isiklikud põhjused" ,saab taotleda tasuta edasi-tagasi Kristiaed.ee, kui valid põhjus, " ma ei vaja enam seda toodet "

me saame ainult toetuse isiklik põhjus ka

sku: k79262

Toote Tüüp Ekstra Tasu

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…