6tk/Set Lapsed põlvekaitsmed Ja Küünarnuki Padjad Valvurid Kaitsevarustus Sätestatud Ohutuse Käik rulluisud Jalgrattaga Jalgratta, Rula Sport

0 Reitingud
€9.74 €13.92

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie suur-kvaliteeti elastne kiud padjad funktsioon, pehme sametist vooder sees traksidega ja hajutada soojuse hoida teie lapse mugav sõites tasakaalustatud bike.

Kirjeldus:

Materjal: kvaliteetne PP kaardus shell, võileib hingav võrgusilma, laiendatud töötlemata kummipaelaga suurus

Toote suurus: Sobib lastele vanuses 3-7 ja 15-35KG

Kaal: 175g

Omadused: Kerge ja vett hülgav, vabalt reguleeritav ja mugav kanda

Pakk Nimekiri:

Lapsed põlvekaitsmed ja küünarnuki padjad set*1

Palm kaitse*2

Küünarnuki kaitse*2

Põlvekaitsmed*2

Ladustamine võrgusilma kott*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Kaitsta Teie Lapsed: Meie lapsed põlvekaitsmed ja küünarnuki padjad set funktsiooni kaardus disain PP shell, et minimeerida mõju ja vigastused, mis on põhjustatud langeb.Hoida oma lapsele ohutu meie vastupidav ja kulumiskindel kaitse.

2.Täpsem Jahutus: Meie lapsed põlvekaitsmed ja küünarnuki padjad set funktsiooni uuenduslike hingav sandwich mesh tehnoloogiat, mis mitte ainult ei hajutab soojust, vaid ka parandab õhuvoolu.Selle tulemusena vähendatud kaal ja mugavad ja parajad lapsed.

3.Usaldusväärne Tõsta-Tõend Sobivus: Meie lapsed põlvekaitsmed ja küünarnuki padjad set boasts mugav sametist vooder, et imbues parimate stabiilsuse ja mõnus seljas kogemus.Sisemine polster tagab turvalise, tõsta-tõend fit, mis tagab maksimaalse kaitse sinu lapse küünarnukid ja põlved.

4.Tasuta Korrigeerimine: lapsed põlvekaitsmed ja küünarnuki padjad komplekti saab vabalt reguleerida õiges asendis vastavalt suuruse ja kujuga lapse jäsemed.Kvaliteetne elastse kiu ja super sitkus tagavad mugava ja turvalise sobivuse.

5.Kohaldamisala: enamik juhtudel ja vabaõhuspordi nagu rollerblading -, tasakaalu-ratas, rula, laste rulluisutamine, roller ja rohkem, need lapsed põlvekaitsmed ja küünarnuki padjad komplekt annab usaldusväärseid ja mugav kaitse vigastuste eest.Lase oma lastel oleks lõbus vabalt meelerahu.

sku: k78794

Vanus Ülaltoodud 13, Lapsed
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…