Küünarvarre Exerciser Käe Küünarvarre Exerciser Sõrme Strengthener Käsi Squeezer Harjutamiseks Grip Strengtheners Sõrmede Jaoks

0 Reitingud
€4.32 €7.84

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Parandada oma haarde tugevust oma Käsi Gripper.Kirje number teie exercisers iga kord koos oma sisseehitatud loendur.Meie Käsi Gripper on tugev ja lihtne kasutada - sobib ideaalselt töötavad välja oma käed.Mugav veavad disain muudab selle lihtsasti võtma minna.

Kirjeldus:

Nimi: Käepideme Strengthener

Materjal: PP+TPR+ kõrge elastne roostevabast terasest

Suurus: (ligik.)17*11cm/6.69*4.33 tolli

Tugevus: 10KG - 60KG

Käepide reguleeritav vahemikus: (ligik.)5-6.5 cm (1.97-2.56 tolli

Pakkeleht:

1* Käepideme Strengthene

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne: Meie Käe Grip Strengthener kaasas sisseehitatud loendur väsimatu treening jälgimine.Hüvasti patareid ja hoida sakk oma edusamme lihtsalt amp üles oma haardest mäng.

2.Pikk Teenindavad Elu: Meie käe grip strengthener on valmistatud vastupidavast materjalist ja käepide on valmistatud taaskasutatav materjal, et vältida purustamine, olles samal ajal kasutada.Tulemusena sanga pikkus võrreldes teiste käepidemed, võite grip see enam mugavalt.

3.Lihtne Veavad: Võtta oma haardest harjutamiseks, et järgmine tase on see kaasaskantav käe grip strengthener.Selle mugav veavad funktsioon, saab ehitada lihaseid kõikjal, igal ajal - park, tööl, või isegi mugavalt oma kodus.

4.Multi-Funktsioonid: Tõsta oma haardest ja küünarvarre tugevust see mugav käepideme strengthener.Ehitatud kahju taastumist, see annab mitmekülgne kasutab, et keskenduda oma sõrmed ja küünarvarre lihaseid, mis säästab teie treeningu seadmete kulud.

5.Erinevad Rakendused: Tugevdab oma haaret, tugevdada sõrme ja käe tugevust ja ehitada vastupidavaid randmete.Meie reguleeritav käepideme Strengthener on täiuslik meeste ja naiste jaoks, millel on erinevad kehalise võimekuse eesmärke ja mitmekülgne rakendusi, mis muudavad lihased tugevamaks.

sku: k78288

Koolitus Sait käed
Tüüp sport Tugevus Koolitus
Tüüp R kuju Käe Grip
Funktsioon käed
Päritolu Mandri-Hiina
Osakonna Nimetus MEHED

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…