90 Pack A5 Lukuga Võrgusilma Kott,Lukuga Faili Kotte, Lauamänge Ladustamise Kotid Kooli Ja Kontoritarbed Ja Reisimine

0 Reitingud
€41.83 €69.72

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

90 Pack A5 Lukuga Võrgusilma Kott,Lukuga Faili Kotte, Lauamänge Ladustamise Kotid Kooli Ja Kontoritarbed Ja Reisimine

[ LAIALDANE KOHALDAMINE]: tõmblukk fail kaustad on üsna mugav, sest teie igapäevaseks kasutamiseks.võid kasutada neid kotid salvestamise vastu erinevaid objekte, nagu A5 dokumendi faile, kosmeetika, maskid, väike reisil kirjed ja nii edasi.Suurepärane asukoht, kool ja reisil, tarvikud.

[ VASTUPIDAV & PAKSUS TÄIENDATUD]: valmistatud paksenenud võrgusilma materjal, veekindel ja niiskuskindel (välja arvatud tõmblukk).Tugevdatud õmblus on vastupidav ja ei lagune hõõrudes.Sile Metallist Tõmblukk, tugev ja vastupidav.

[ POOLLÄBIPAISTEV Võre]: poolläbipaistev võrgusilma kott lukuga tõhusalt kaitseb teie privaatsust, kuid siiski hoiab sisu nähtav, mis võimaldab teil kiiresti leida ilma faili avamine.

[ RINNAPIIMASARNANE DISAIN]: Kokkupandav & Pehme materjal, ei ole jäik, nii et saate kergesti painutada või murra ladustamiseks.Hoidke kõik meie asjad korraldatud.Mugav lukuga nailonist riba saab riputada ja teostada.

Värv:Nagu näha

Materjal:PVC

Suurus:23.5CMx17CM

Pakendi Sisu:

90 x A5 Lukuga Võrgusilma Kott

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k77994

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…