Jalatugi Pestav Kate-Laua All Jalatugi Alusel Desk Tööl, Väsimus&Valu Mäluga Vaht, Mitte Tõsta Rant

0 Reitingud
€13.75 €21.49

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tere tulemast meie poodi.

Meie tooted on soodsa hinna ja hea kvaliteediga.Toetame dropshipping ja hulgimüük .Kui soovite töötada koos meiega pikka aega, võtke meiega ühendust ja me anname teile väga soodne hind.Parimate Soovidega!

Tilk-Kujuline Disain:See langus-kujuline jalatugi on esteetiliselt meeldiv ja ka praktiline.Pakub 100% mugavuse ja paremat tuge jala võlvi.Ergonoomiliselt kujundatud sobivad ideaalselt kõver suu arch ning aitab edendada vereringet jalad ja jalad säilitada mugava istuvas asendis.

Tõsta Oma Jalad:Kui oled väsinud, et paneb oma jalad tasasel, kõval põrandal ja alati muuta erinevaid asendeid, et olla mugav, see jalatugi saab teid aidata.Lihtsalt asetage jalatugi kohapeal vastavalt oma laua taga või ees oma tool, et pakkuda ekstra 5 tolli toetust, et tõsta oma jalga.Suure tihedusega mälu vaht tagab mugava kõik-päeval kogemus ilma deformatsioon.

Valu:Kui te kannatavad krooniliste selja-ja jalavalu alates istub liiga kaua või oma tool ei sobi korralikult, jalatugi saab teid aidata.Parandab istub poos, et vähendada füüsilist koormust ning istub pikemat aega.Kõrge kvaliteediga mäluvaht jalatugi teeb istungi mugavamaks ja nauditavamaks.

Tool Aksessuaar:Et tema jalgealune teeb iga tool mugav.Kui teie tool on liiga kõrge või liiga madal, ja sa ei tea, kuhu panna oma jalad, see jalatugi on must.Jalatugi mitte ainult pakub paindlikke ja reguleeritava kõrgusega, kuid ka võrratu mugavuse, nii et saate nautida suu massaaži kogu aeg.Sobib kontori tool, mängude tool, diivan, wc, söökla juhataja jne.

Multi-Funktsionaalne:Mitte ainult kasutada traditsiooniline jalatugi all laua taga, aga samuti võib kasutada alla põlve voodi või diivan pakuvad täiendavat toetust alaselja valu ajal pikali või magab.Klapp selle üle ja see muutub kiik pedaali aitab teil lõõgastuda ja stressi maandamiseks või igavus.

Värv:Must

Materjal:Polüester-puuvill

Suurus:42cmx20cmx12cm

Pakendi Sisu:

1 * padi tuum

1 * mantel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k77590

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…