Elektrooniline Lemmikloom Mäng Masin Silikoon Juhul Põrutuskindel Cute Cartoon Kaitsev Kest Kaitse Juhul, Mängukonsool Tarvikud

0 Reitingud
€4.91 €9.84

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1.Kvaliteetne Materjal: Tagada, et sinu virtuaalne lemmikloom masin on pikaajaline ohutus selle silikooni puhul.Valmistatud kõrge-kvaliteet, amortisaatoritega, materjali, see on kriimustuskindel ja kaitseb vastu nafta, higi ja sõrmejäljed.Naudi täieliku kaitse juhusliku mõju ja kriimustusi.

2.Täiustatud Vastupidavus: Säilitada oma virtuaalse lemmiklooma masin on klanitud välimus ja see vastupidav silikoonist korral, mis takistab kriimud, mõlgid ja tolmu.Professionaalne disain võimaldab hõlpsat juurdepääsu kõigile pordid ja nupud, tagades muretu gameplay.Kaitsta oma konsooli enesekindlalt.

3.Hügieeniline & Kaitsva: Hoidke oma virtuaalse lemmiklooma masin, kus see silikooni puhul, mis on a non-slip funktsioon on haare parem.Seda on lihtne puhastada, lihtsalt pühkige niiske lapiga, ja eemaldada tolmu ja mustuse ilma probleemideta.Nautida paremat virtuaalne lemmikloom kogemusi selle karpi.

4.Kerge Ja Kaasaskantav: Tagada, et sinu virtuaalne lemmikloom masin jääb ohutu ja kaasaskantavate see silikoon juhul.Oma kaelapaela kinnitamine, et mägironimine pannal, võtab see kuskil kergust ning vältida kriimustusi või langeb.

5.Suurepärane Kingitus: vastupidav silikoonist puhul oma virtuaalse lemmiklooma, ideaalne meestele, kes armastavad mängu ja otsin Jõulud kingitus valik.Kaitsta ja isikupärastada oma virtuaalse lemmiklooma masin koos selle suurepärase silikoonist juhul.

Kaitsta teie elektrooniline digitaalne lemmiklooma see kõrge kvaliteediga silikoonist juhul!Mille eesmärk on vältida kriimud ja mõlgid, sel juhul on ka mitte-libisemine ja lihtne puhastada.Kaasas kaelapaela kinnitamine ja mägironimine pannal, käerihmaga.Ideaalne poiss ja mehed, kes armastavad mängu.

Kirjeldus:

Toote nimetus: silikoon juhul

Materjal: silikoon

Värvus: helepunane

Toote suurus: umbes 7.3x7cm/2.87x2.76 tolli

Toodete Nimekiri:

Silikoon ümbris *1

Mägironimine lukk *1

Kaelapaela kinnitamine*1

sku: k7667

Ühilduva Mark/Mudel AUR
Brändi Nimi viugreum
Mudeli Number Digitaalne Pet Mängu Kaitse Puhul
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…