Golfimängijad Väravakütt Randme Skoor Valdaja Golf Keskmine Counter Vaata Golf Insult Loenduri Käsitsi Kerge Käsi Mehaanilised Loendurid Eest

0 Reitingud
€1.50 €2.14

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See this loendur clicker on lihtne kasutada lihtne nupp.Te saate kanda seda lihtsalt oma käsi või riputada see oma kaela lisada kaelapaela kinnitamine.Ta võib loota kiiresti ja täpselt.Kas teil on vaja loota inimesed, liiklus -, lao -, või midagi muud, see counter clicker on professionaalne ja usaldusväärne vahend teile.

Kirjeldus:

Nimi: Golf käsitsi väravakütt

Värv: Must

Materjal: ABS

Atribuut: väravakütt

Neto kaal: ligikaudu 10 g

Toote suurus: umbes 50*30*30mm/1.97*1.18*1.18 aastal

Pakendi suurus: umbes 50*30*30mm/1.97*1.18*1.18 aastal

Kirjeldus:

1 x Golf Keskmine Counter

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Täpne ja Kergesti kasutatav Punktisüsteem: Käesolev käsiraamat loendur töötab ilma patareide või laadimata.See on lihtne kasutada ja täpselt dokumente lööki ja putts kerge nupuvajutusega.Käsitsi dial indikaator näitab oma skoor lihtne ja mugav viis.

2.Veekindel ja Tolmukindel : see golf score counter, mis meenutab vaadata, sa ei pea muretsema, vee või tolmu kahju.See on meisterdatud kvaliteetsest ABS materjalist, mis on pehme ja sile tunne randmel.See võimaldab teil salvestada oma skoor lihtsa nupuvajutusega, ilma et see mõjutaks teie kiik või oma pilk.

3.Kaasaskantav ja Eemaldatav kaelapaela kinnitamine: kaasas ka eemaldatav kaelapaela kinnitamine nii saab riputada see oma kotti või mujal, kui seda ei kasutata.Golf Käsitsi Lööja on kompaktne ja ei võta palju ruumi.Võite panna see oma tasku või kotti ja salvestada igal ajal, kõikjal.

4.Lai Rakendus: See golf skoor loendur, mis aitavad teil loota kiiresti ja täpselt arvu inimesi või kaupu iga kord.Kas olete mänginud golf, töötab äri, või korraldada sündmus, see loendur, mis võivad parandada oma tootlikkust ja täpsust.

5.Eriline Kingitus: See golf keskmine counter on läbimõeldud ja praktiline kingitus igaühele, kes armastab golf.See sobib nii algajatele kui ka ekspertidele ja see aitab neil jälgida oma skoor kergesti.Saate näidata oma tunnustust ja toetust oma pere, sõbrad, kolleegile või kliendile see käepärane seade.

sku: k7539

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…