Peegeldav Korvpall: 7 Õhtul Mäng Korvi Palli PU Nahast Korvpalli Koolituse, Sünnipäeva Kingitused, Mänguasjad süttib Kaamera

0 Reitingud
€15.63 €28.43

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mängida korvpalli pimedas meie vastupidav hõõguv korvpall.Ideaalne öö korvpalli tava, see pall on parandada oma ilane oskusi.Üllata oma sõpru ja tee oma mängu rohkem lõbu!

Toote Mõõdud:

Korvpalli ümbermõõt 75-76cm

Pakendi suurus: 25*25*15cm

Kaal: 640g

Materjal: PU

Ettevaatusabinõud:

Tänu valgustuse mõju ja filmimine nurga alt, seal võivad olla mõned värvi erinevus, palun mõista.

Toote mõõtmed võivad erineda käsitsi mõõtmine vajalik.

Nimekiri:

1*valgust peegeldav korvpall

1*Pump

1*palli kott

2*nõelad

1*net kott

Vaata rohkem toote detailid

1.PU Materjal: Meisterdatud vastupidav ja kulumiskindel PU, see Peegeldav Korvpall annab stabiilse põrge kõik pinnad, mistõttu see on ideaalne valik mängijad, kes nõuda erakordse vastupidavuse ja tulemuslikkuse.

2.Suurendada Online-Kohalolek: See peegeldav korvpall ei ole ainult suur mängides pimedas, vaid ka fotode jagamise sotsiaalvõrgustikes.Helendav efekt teeb oma kaadrid paistma ja muljet oma sõpru ja järgijaid.

3.Parandada Palli Kontrolli: Uuendada oma mängu meie Peegeldav Korvpall.Parandada oma korvpall tunne, käepide oskusi ja ilane koos non-slip peegeldavate pindadega.Domineerivad kohus tõhustatud kontrolli ja usaldust.

4.Multi-Funktsionaalne: Varustada ennast öösel korvpalli koolitused, sise-ja välistingimustes see peegeldav korvpall.Sobib betooni väljad ja sise-staadionid, see on palju kasutab mängijad kõik võimed.

5.Suurepärane Kingitus Sõpradele: Ravida oma korvpalli-loving sõbrad hämmastav peegeldav korvpall, mis helendab pimedas.See silmatorkav disain lisab element lõbus mängu ja juhib igaühe tähelepanu, olgu see siis siseruumides või väljas.

sku: k75271

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…