BLINGPAW Lõuend Kott Mängukaru NIMEGA Legende Kirja Prindi Naljakas 100% Korduvkasutatavad Puuvillased kandekotid Eco Bolsa

0 Reitingud
€2.72

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

modname=ckeditor See eco-sõbralik korduvkasutatav kott talub kulumist igapäevaseks kasutamiseks.See muudab suurepärane raamat tassima, toidupoed tassima, auto tassima, ja nii palju rohkem.Võta see kott koos teiega, et Farmer ' s market, raamatupoed, piknikud, randa, ja nii edasi!Nende lihtsustatud disain sobib ja lisab, et kõik riided!

Üksus kasutab soojusülekande trükkimine.Iga kott on soojusülekande trükitud ühele küljele on masinaga pestav.Nad on kõik eraldi pakitud asjakohastes pakendites.

Valmistatud 100% Puuvilla Lõuend

Tassima Suurus:

35 x 40 cm

Käepidemed: 55cm

Tähelepanu Palun 1.Me võtame tilk saadetis, ja me ei lase ühtegi arved ja hind. 2. Kui hulgi, pls võtke meiega ühendust, me anname teile parima hinnaga. 3.Weareaprofessionalprintingcompany,providingvarietiesofpicturesforchoices,youalsocanchooseownpicturestoprintontheclothing.Ifyouwanttosendgiftstoyourfamilies,lovers,friends,colleges,teams.etc,pleasecontactus!!!Umbes Laevandus 1.Me laev välja kaup kaudu ePacket ja CPAM, valida saab ka väljendada, nagu FedEx,DHL,EMS, kui kiiresti. 2.Me laev välja, kauba 3-5days, kaup jõuab teile 5-35 tööpäeva sõltub teie merevedude viis, sihtkoht ja muud tegurid. 3.Meil on tracking number teile pärast saatmist läbi kaupade, saate vaadata oma paketi online kõikjal.Garantii ja Garantii 1.Kui te ei ole rahul kauba, kui seda vastu võtta.Võtke meiega ühendust ja tagasi 7 päeva jooksul pärast asendamist või raha tagasi.Kui te tagastab kauba, siis peaksid maksma tagastamise kaupa. 2.Kui on mingi probleem, võtke palun ühendust esiteks, me lahendame mõistlik viis.Tänan juba ette oma ettevõtte.Tagasiside Teie rahulolu andpositive tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, Palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

sku: k73490

Sulgemise Tüüp Nr tõmblukk
Brändi Nimi BLINGPAW
Kohandatud Nõus
Päritolu Mandri-Hiina
Sugu Naised
Rihm Tilk 55cm
Stiil Casual
Peamine Materjal Lõuend
CN Zhejiang
Muster Tüüp Kiri
Toote Tüüp Kandekotid
Mudeli Number BAG25
Materjali Koostis 100% Puuvilla Lõuend
Dropshipping Nõus

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…