Naiste Vintage Vöö Y2K Trükitud Mitmekülgne PU Vööd Pruun Metallist Pandla Lai Värvel Daamid Kleidid, Teksad, Püksid Dekoratiivne Vöö

0 Reitingud
€9.17 €14.10

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

★ [Ajatu Stiil] See vintage vöö funktsioone klassikaline disain, mis on ideaalne lisades puudutus retro elegants kõik riided.Lihtne, kuid stiilne pannal ja ehtne nahk materjalist teha see vöö mitmekülgne tarvik, mida saab kanda kleidid, seelikud, või teksad.

★ [Kvaliteetseid Ehitus] on Valmistatud kõrge kvaliteediga nahk, see vöö on ehitatud viimase.Nahk on pehme ja elastne, kuid vastupidav piisavalt taluma igapäevase kulumise eest.Vastupidav lukk on mõeldud, et püsida kindlalt paigal, tagades mugavat ja usaldusväärset sobi.

★ [Mitmekülgne ja Funktsionaalne] vintage disain selle vöö muudab mitmekülgne tarvik, mida saab kanda koos mitmesuguste varustus.Vöö on ka funktsionaalne, toetada ja kujundada piht, aidates suurendada siluett kõik riided.

★ [Ideaalne Kingitus] Kas olete shopping ise või otsivad kingitus stiilne sõbrale või kallimale, see vintage vöö on kindlasti muljet.Klassikaline disain ja kõrge kvaliteediga konstruktsioon teeb selle ajatu aksessuaar, mis on hinnaline aastaid.

sku: k7247

Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Toote Tüüp Turvavööd
Feature3 Unikaalne Vöö disain
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Naiste Vöö
Stiil Casual
Vööd Materjal PU
CN Zhejiang
Feature1 KVALITEETNE EHITUS
Sugu Naised
Feature2 Ajatu Stiil
Vöö Laius 3.2 CM
Muster Tüüp Prindi
Feature4 puudutada nii pehme ja vastupidav

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…