KES Keskaegse Sõjalise Ragulka Mudel ehitusplokid Lossi Rüütlid Armee Sõdurid Arvandmed Hobune Seimi Stabiilne Relv, Tellised Mänguasjad

0 Reitingud
€11.61 €23.24

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Moskva aeg: 4:00-7:00 \ 9:00-13:00

New York aeg: 20:00-23:00 \ 1:00-5:00

Londoni aeg: 3:00-6:00 \ 8:00-12:00

1. Tarneaeg.Paketid saadetakse tavaliselt 48 tunni jooksul.Lubame, et saata pakette 7 päeva jooksul.Suur hulk tellimusi tekivad ürituse käigus, mis võib kaasa tuua ületunnitöö.Kui teil on küsimusi,võtke palun ühendust klienditeenindusega.

2. Et kaitse kord.Kui tellimuse kaitse, kui aeg kätte jõuab aga sa ei saa pakend, võtke ühendust meie klienditeenindusega, ja me laiendada, et kaitse sinu jaoks aega.

3. Logistika valik.Meil on kaks võimalust logistika, esimene Cainiao Super Globaalse Majanduse,logistika hind on odav, kuid transpordi aeg on väga pikk.See on võimatu jälgida logistika teavet, ning on oht kaotada osad;teine on Kristiaed.ee Standard Laevandus,logistika-hind on kõrgem, kuid transportimise ajal väheneb ja logistika teavet saab jälgida.Kui soovite kasutada muud logistika, nagu DHL, FedEx ja UPS, võite võtta ühendust meie klienditeenindusega, ja me ei saa asendada logistika teile.Kui

tellimus jõuab üle $50, me ei uuenda oma, et Kristiaed.ee standard shipping tasuta.

4. Muuda aadressi.Saadame paki järgi, aadress, tellimuse, nii et palun õigsust

aadressi enne tellimuse esitamist.Kui teil on vaja muuta aadressi, võtke palun ühendust klienditeenindusega aega, enne kui toimetame kaupa.

5. Toote puudus.Me kontrollime usaldusväärsuse tooted enne sünnitust.Kui leiate, et seal on probleem kadunud osad ja tooted nende kättesaamisest, võite pöörduda meie klienditeenindusse ning me anname teile asendamist või raha tagastamist.

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke positiivset tagasisidet ja viis tärni.

Kui teil on küsimusi meie toodete või teenuste kohta, võtke meiega palun ühendust enne kui jätate negatiivse tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja pakkuda teile parimat klienditeenindust.

1.Toetada hulgi.Kui soovite osta suur hulk kaupu, võite võtta ühendust meie klienditeenindusega, ja me

annab teile soodsamad hinnad ja parem transporditeenused.

2.Drop shipping.Meil on võimalik saata kaup otse oma klientidele ja luban, et ei jäta meie teabe talletamiseks.

3.Ostu agent.Kui teil on tooted, mida soovite osta, aga meie pood ei müü neid, võite võtta ühendust meie klienditeenindusega ja meie töötajad aitavad teid.

4.Kohandatud tooteid.Meil on suurepärane disain meeskond ja täiuslik masinad ja seadmed.Kui teil on kohandatud vajadustele, saate selle võtke meiega ühendust.Me ei saa toota minifigs, kostüümid ja ehitusplokk trükkimine,OEM,ODM.

sku: k7137

Sertifikaadi Number TST202308300206-6EC
Plastikust Ploki Kuju Self-Locking Tellised
Features6 Kiiver Kilp Armor Mõõk Plokid
Features10 Loomade Plokid
Tüüp Plokid
Brändi Nimi BRICKPANDA
Features2 Keskaja Mudel Plokid
Ean - No
Features1 Laste sünnipäeva kingitused
Päritolu Mandri-Hiina
Features11 Hobune Plokid
Soovitan Vanus 14+y
Features3 Knights Templar Plokid
Sugu Unisex
CE Sertifikaat
Features4 Ajalooline Kindlus Ehituskivid
Plastist Tüüp ABS
Ploki Suurus Väike ehitusplokk(Ühilduvad Lego)
Features9 Mõõk Plokid
Features12 Relva Plokid
Features8 Armor Plokid
Materjal Plast
Hoiatus Nr söömine
Features7 Sõjaväe Ülesehitamine
Features5 Sõiduki Plokid

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…