Detangling Juuksed Harja, Looduslik Juuste Kammimine Pintsel Nr Tõmmates Massaaž Kammi Juuksed Detangler Harja Meeste Ja Naiste Detangling Pintsel

0 Reitingud
€1.23 €3.33

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See märg ja kuiv detangler juuksed pintsel on ideaalne pikad, lokkis juuksed.Selle unikaalselt kavandatud harjased õrnalt ning mugavalt sobivus teie peaga, ilma knotting või tõmmates.Sobivad kasutamiseks nii märja ja kuiva juuksed, see pintsel jätab oma lockssmooth.Hüvasti ebameeldiv detangling kogemusi ja tere lihtne, mugav stiil!

Tehnilised andmed:

Nimi: Kammimine Pintsel

Materjal: ABS+nailon+harjastega juuksed

Suurus: u 24*8cm/9.4*3.1 tolli

Kaal: umbes 77g

Pakkeleht:

1tk* Detangling karvad harjade

Vaata rohkem toote detailid

1.Sujuvalt Detangle: Kogemused lihtne juuste harjamine see detangling juuksed harja, et õrnalt ja põhjalikult eemaldab sõlme ja probleemideta.Selle ventileeritud õhu padi disain kergendab juuste kuivamise ajal, mistõttu see sobib nii kuiv-ja niiske juuksed.

2.Ohutu ja Usaldusväärne: Meie detangler harja lokkis juuksed funktsioone kärgstruktuuri silma disain, mis libiseb vaevata läbi lokid.See sobib mugavalt oma peaga, ilma tõmmates või knotting, jättes teile siidine, pehme karv.

3.Lihtne ja Ergonoomiline: See märg kuiv detangler karvad harjade on ergonoomiliselt kujundatud käepide, mis sobib teie poolt suurepäraselt.See on kerge ja kaasaskantav reisi, nii, et saate nautida siledad juuksed igal ajal, kõikjal.

4.Endurable Materjalid: Meie detangling kamm funktsioone unikaalne segu elastne, mugav, ABS materjal, ja harjastega materjalide jaoks usaldusväärne ja turvaline viis, et hoida oma juukseid tervete ja pehme.Mugav haare, see kõrvaldab sõlme kahju tekitamata.

5.Üldiselt Kasutab: Meie detangling pintsel on ideaalne kõikidele juuksetüüpidele - lokkis, lühike, pikk ja paks.See on ka suurepärane parukad ja töötab nii märjad ja kuivad juuksed.Hüvasti topid ja tere ilusti siledad juuksed see on mitmekülgne ja õrn vahend.

sku: k71142

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…