Lenovo Legion Y740-17ICHg Y740-17IRH IRHg Sülearvuti LCD back cover Front Bezel Hinged Palmrest põhi Puhul A B C D Kest

0 Reitingud
€78.14

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See link Võimalus Kirjeldus on näidatud: A Kaas: LCD Back Cover,Tagumine Kaas B Kate: Esi Raam,Raami Bezel C Kate: Palmrest(ilma Klaviatuuri) D Kata: põhi Puhul

Lenovo Legion Y740-17ICHg Y740-17IRH IRHg Sülearvuti LCD back cover Front Bezel Hinged Palmrest põhi Puhul A B C D Kest

Toote Kirjeldus:

Kohaldatava mudel: ( Lenovo Legion Y740-17ICHg Y740-17IRH IRHg ) Tingimus: ( UUS ) P/N või FRU: () Värv: ( Must )

Bofore Osta: Seal võivad olla erinevad osad sama osa sama sülearvuti mudel ja võib-olla ei sobi omavahel.Kui te ei saa kinnitada, siis palun võtke meiega ühendust.Nõuandeid müüja: Testitud enne saatmist ja 100% töötavad.Kui seal on veidi kriimustada originaal uus toode, see võib olla seotud transpordi ja ladustamise perioodi.Ei mõjuta toote kvaliteeti ja normaalset kasutamist!Ostes: 1. Saad mis pildil.Midagi, mis ei ole mainitud ei ole arvestatud.Palun veenduge, et see ühildub teie mudel. 2. Kui teie kirje ei näe välja samasugune, nagu meie pildil, see tähendab, et meie üksus ei pruugi olla kooskõlas sinu. 3. Sest eri valgus -, nurk-ja kontrastsuse, seal on väike värvi vahe on olemas.Palun andesta meile. 4. Meie eesmärk on pakkuda kõrgeimal Tasemel klienditeenindust ja meie klienditeeninduse spetsialistid on alati seisis, et lahendada kõik oma probleem.

Maksmine:

1. Alipay on meie eelistavad.Me nõustuda muud maksmise meetodit, mida toetavad Kristiaed.ee samuti. 2. Kristiaed.ee kontrollib teie makse 24 tunni jooksul pärast makse lõpetatud.Teeme tellimuse, kui protsessi aeg on möödas. 3. Kui teie tellimus on suletud turvalisus, siis peate esitama nõude Kristiaed.ee maksmise kontrollimise posti teel. 4. Toetuse põhjuseks, et tühistamise, tagastamise lepingu või Vahendus töödeldakse koheselt ja see võib võtta 7-10 tööpäeva jõuda oma konto.

Kohaletoimetamine:

1.Esemed on laeva välja hiljemalt 3 bussiness päeva, kui sai kontrollitud makse (välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal).Kui teil on vaja muuta aadressi teabe, palun jätke meile sõnum.Kui pakend on meile tagasi tõttu nõuetele mittevastava postiaadress, peab ostja maksab postikulu.Me ei vastuta mis tahes vale või kätte toimetamata aadressid.

2.See võtab tavaliselt 10-45 päeva saadetise saabumist.Kiirus tollivormistus ja transport ostja riik määrab kiiruse või viivitamata selle saabumisel.Palun mõista.

3.Eest kiirendatud rahvusvaheliste kaugliinide transport, seal on väliskulude kohaletoimetamise kaugemates piirkondades.Kui teil on mõnes kauges piirkonnas, palun küsida meiega enne tellimuse, ja saame arvutada täpne merevedude kulusid teie jaoks.

5.Märkus: Kontrollige oma paketi enne allakirjutamist või aktsepteeri seda, keelduvad pakett, kui tundub, et see oli kahju transiidi ajal.Kui teil on mõni probleem, umbes laevandus, palun võtke meiega vabalt alguses.Tänan.

6.Kui ostja maksab edukalt ja müüja on juba saadetud kaup, ja ostja soovib tagasi ilma õigustatud põhjustel, me ei kanna merevedude kulusid.

7.Kõik defektsed tooted korraldatakse asendamist või raha tagastamist, ostja maksab tagastamise tasu eest ja me maksavad täiendamise eest.

8.Palun kindlasti meiega ühendust naasid kõik defektsed tooted.

Ekspress: EMS, DHL, UPS, FedEx, Hiina Post

Kohaletoomise Info:

1. DHL on kiire ning ohutu, on Euroopas, Ameerikas, Austraalias, Aasias ja ka lihtne edasi anda klientidele parim valik ning mõistliku hinnaga.Nagu tavaliselt 3-7business tulevad päevad.

2. EMS express post on väga tugev tollivormistus Venemaal ja Brasiilias.Ka laevandus tasu on odav, see võtab aega 10-30 päeva.

3. Kui teie tellimus on ainult paar tükki ja teil pole tungivat vajadust, siis saab kasutada ka Hiina Posti, mis võtab kauem aega, umbes 20-40 päeva.See ei ole odav transpordiliik, kuid see võib hõlbustada tollivormistuse mõnes riigis.

4. Palun kirjutage oma kontaktandmed, sealhulgas Tänav + Linna + Zip ja postiindeks + Riik + telefonil + e-Posti aadress + Kontaktisik, siis meie kauba lähetamist saadetakse läbi aja.

Kui eelistate DHL shipping, palun andke meile teada.Umbes 5 päeva hinnanguline päeva, kuid kohaletoimetamise kulud on suuremad.Me joonis teie punkt, vajaliku arvu ning teie täielik aadress, sealhulgas sihtnumber ja telefoninumber kujul, selleks et teada saada täpseid kulusid.

Tagasiside:

sku: k70355

Tüüp Sülearvuti Kaas Asendada
LCD Raami esipaneel
Stiil Sülearvuti Juhtudel
LCD Ekraani Kate Tagasi tagumine korpus
E Kaas Väiketähti
Brändi Nimi TXZYH
Muster Tüüp Tahke
Materjal Plast
Sugu Unisex
Tagumine Kaas Ekraani Hinged
Pakett Jah
Päritolu Mandri-Hiina
Klaviatuuri Raam Ülemine Kate

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…