Ergonoomiline käepideme Strengthener Hand Teostamist Pallid, millel on Reguleeritav Randmepael Pigistada Pallid Pehme Käe Grip Exerciser

0 Reitingud
€4.13 €5.66

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

OOTDTY

Suurendada küljest paindlikkust ja koordineerimine Hand Teostamist Pallid.Ideaalne parandamine haarde tugevus aja jooksul.

Valmistatud TPE materjal, need Käe Grip Tugevus Koolitajad on vastupidav ja vastupidav deformatsiooni.Naudi mugav käepide kogemus.

Sobib kõigile täiskasvanud ja teismelised, kellel liiga käed, need Käe Grip Exercisers on suurepärane kontoritöötaja, spordi harrastajatele, ja taastusravi patsiendid.

Võtta oma Käe Tugevust Koolitajatele kõikjal oma mugav ja kaasaskantavate kujunduse.Ideaalne kasutamiseks kodus, kontorites, või isegi õues.

Üllata oma sõprade, pere või kolleegidega nende Omanik Kasutada Pallid.Nad teevad suuri kingitusi ja saab kasutada erinevaid seadeid, näiteks kodudes, kontorites, jõusaal, ja rehabilitatsiooni keskustes.

Tehnilised andmed:

Materjal: TPR

Tüüp: Kollane 15kg/Oranž 18kg/Roheline 20kg/Punane 25kg/Sinine 30kg

Palli Läbimõõt: 5cm/1.97 tolli

Pakett Sisaldab:

1X Hand Teostamist Pallid

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise, veenduge, et te ei pahanda enne tellite.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

sku: k70231

Osakonna Nimetus Unisex
Koolitus Sait käed
Tüüp sport Tugevus Koolitus
Tüüp palli hoie, Kollane 15kg/Oranž 18kg/Roheline 20kg/Punane 25kg/Sinine 30kg
Materjal TPR
Mudeli Number 1SA200577
Palli läbimõõt 5cm/1.97 tolli
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi ROSWHEEL

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…