1200Pieces Tühi Värvi Pott, 200 Ribadeks Akrüül Mini Värvi Paagi Ribadeks Hoiustamise Kaaned Kunsti 3Ml

0 Reitingud
€39.28 €66.58

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Seal on 1200 värvi purgid kokku, mis saab rahuldada oma igapäevaseid vajadusi maali ja käsitsi projekte.

Mugav ja vastupidav: Meie tühi värvi ribad on valmistatud kõrge kvaliteediga plastik materjalist, vastupidav ja kerge, ei ole lihtne murda.Need clear lakk lindid on suur läbipaistvus ja aitab teil eristada värve lihtsalt.

Hea airtightness: värvi saab on varustatud kaanega, mida saab tihedalt suletud kergelt vajutades pärast kasutamist, et vältida segadust.Avamine ja sulgemine on hea, et tagada nõuetekohase sulgemise, mis sobib väga hästi hoida väike kogus värvi värske.

Mini värvi tank: iga värvi paagi maht on 3 ml.Nende värvi pott ribad on kerge kaal, hõivata vähe ruumi ja on mugav ladustada ja vedada.

Mitmekülgsus: mini värvitud basseini riba võib sisaldada mitmesuguseid esemeid, nagu värvide, kosmeetika, glitter pulbrit, ehted, helmed, pulber ja nii edasi.Neid tühje värvi valamu triibud saab kasutada ka kunsti-ja käsitöö projektid, koolid, väljas visandid, kunsti klassi ja kunsti festivalidel.

mõõdud:Kogu pikkus:umbes 17cm

Materjal:plastik

värv:Läbipaistev

Pakendi Sisu:

1200 x Tühi värvi pott (6tk/ribad, kokku 200 ribad)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k7015

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…