Jalapealse Bike Haagise Siduri Bike Haagise Kinnitamine Koppel Jalgratta Adapter Lastele/Koer Asendamine Pistik Osad Bike

0 Reitingud
€5.94 €9.89

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie suur-kvaliteeti Jalapealse bike haagise osad tagab pikaealisuse ja turvalisuse lihtne kasutada funktsioone.Lihtsalt pinguta kruvid ratta haagise pistik, mistõttu on lihtne kaasas kanda ja salvestada.Need on töökindlad osad rahuldada erinevate kasutajate ja vältida ohtu osalise või alla kukkuda.

Omadused:

Toote Nimetus: Jalgratas veokonks ühendavad kruvid

Toote materjal: roostevaba teras

Toote kaal: 70g

Keermestatud augu läbimõõt: 10mm/milleks on 0,39 tolli

Mudel:M10*1.0 keere 3/8"*26 lõng

Pakendi suurus: 55*55*20mm/2.17*2.17*0.79 tolli

Nimekiri:

1 valige x bike veokonks

Vaata rohkem toote detailid

1.Töökindlus: Meie bike veokonks on meisterdatud kvaliteetsest roostevabast terasest, mis on ehitatud taluma ka raskemaid tingimusi ja tagab pikaajalise toimivuse.Ideaalne mitmesugustes keskkondades.

2.Vaevatu lisa: Installeerida meie bike veokonks minutit ilma tööriistu või oskusi vaja.Lihtsalt pinguta kruvid ratta haagise pistiku ja kogemusi mugavuse turvaline ja usaldusväärne ühendus, mis säästab teie aega ja vaeva.Saada valmis matkale, kergust!

3.Kaasaskantav Lahendus: Meie bike veokonks pakub on-the-go mugavuse oma kerge ja kompaktne disain.See kaasaskantav lahendus võtab minimaalselt ruumi ja seda on kerge kaasas kanda ja hoida oma bike kott või tasku, mis võimaldab teil võtta seda teiega iga seiklus.

4.Mitmekülgne Ühilduvus: Meie bike veokonks on ühilduv kõikide standardsete bike haagise pistikud, mis võimaldab tal sujuvalt üleminek vahel, beebi, lemmikloom, või lasti haagiste.Nautida kiusame tasuta vahetada alati, kui seda vajate, toitlustus vaheldusrikas kasutaja vajadustele.

5.Täpset disain: Sobitamine teie bike haagise pistiku meie täpselt kavandatud teisaldatav haagisekonks, teil saavutada turvaline ja stabiilne ühendus.Meie 10mm keerme suurus kõrvaldab ohu osalise või kukub maha, tagada ohutu sõita kõik.

sku: k69905

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…