KUUM!-Universaalne Pott Kaanega Asendamine Nupud, Kuumakindel Pann Kaanega Holding Käepidemed

0 Reitingud
€3.39 €5.06

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1. Pott Kaanega Nupud Sobib kõige kaaned asendaks vanad või katkised need on ideaalne asendamine.See on mugav käepide, lihtne ja kerge paigaldada.

2. Valmistatud kõrge-kvaliteet bakelite, kõrge temperatuur-vastupidavad, suure hõõrdumise vastupidavad, nõudepesumasin ohutu, soojustamine, anti-rooste, tugev ja vastupidav.Plastmassist nupp Heat-resistant saab hoida oma käsi vigastada.

3. Kruvid on lihtne fix, lihtsalt pane nupp,kummist tihend ja metallist tihend õigesti,siis kasutage kruvisid, tihe neid.

4. See on ka väga lihtne puhastada, pärast seda kasutada, siis võiks kasutada märja lapiga puhastamist.

5. Pott asendamine nupp sobib kõige hõlmab, nagu veekeetjad, õli, potid, pannid, kaaned, asendada hävinud nupud, mugav hoida, kerge kasutada.

Värv: must

Materjal: plastik

Suurus: 4.5cmx7.4cm

Pakendi Sisu:

2 * Pott Kaanega Nupud

2 * Kruvid

2 * Räni Tihendid

2 * Roostevabast Terasest Seibid

/

1 * Pott Kaanega Nupud

1 * Kruvid

1 * Räni Tihendid

1 * Roostevabast Terasest Seibid

/

10 * Pott Kaanega Nupud

10 * Kruvid

10 * Räni Tihendid

10 * Roostevabast Terasest Seibid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Umbes Dropshipping

1) Me aktsepteerime dropshipping, meil on palju kogemusi dropshiping ja ei pane mingeid reklaame ja materjalide järjekorras.

2) Me võtame CSV-fail (Excel Fail) käepide et lahtiselt tellimusi.Sa lihtsalt pead maksma ühe korra Kristiaed.ee.Me käitlemise teie tellimuste accoring-exceli fail.võite saata meile CSV-fail, mis on kõikide kontaktide customerrsquos andmed (Nimi, e-Posti aadress etchellip) ja et info( värv, suurus).Ma teile pakkuda kogu hind.Sa lihtsalt vaja panna üks, et Kristiaed.ee, pärast maksad selle eest.Meil saad laadida oma faili oma süsteemis ja käitlemise teie tellimuste accoding oma faili.

Pärast seda, kui me laeva välja et, ma saadan tagasi CSV-faili jälgimise koodi.

sku: k6881

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…