Elektriline Toidu Raiumis-Liha, Köögiviljad, Roostevabast Terasest Lõiketera, 200w hakklihamasin Klaas Kauss Veski Liha, Puuviljad

0 Reitingud
€21.60 €42.35

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused: Võimas etendused ja 2Lcapacity, 200W puhas coppers mootor: 2LCapacity köögikombain, klaas kauss, mis sobib kõige pered.See on piisavalt suur, et hakkama erinevaid ülesandeid, nagu raiumine, veise-ja köögiviljad.Lisaks 200W mootor pakub võimsaid etendused, mis sobib väga kõvade materjalide lõikamiseks tõhusalt.

Nautida erinevaid lõigatud toiduained, 2 kiirust: sibul, küüslauk, seesamiseemned ja pipraga saab tehtud; Kaks komplekti sobivad loomaliha, sealiha, pähkleid, sile ja imikutoit.Saab näha kui võimas ta on oma köök.

Lihtne puhastada: kõik osad, kaasa arvatud kate, tera ja klaas kauss on eemaldatavad ja neid saab puhastada nõudepesumasinas (v.a mootor).Lihtsalt loputa veega ja pühkige seejärel baasi köögikombain niiske lapiga.

Äsja ümberehitatud käik, madal müratase, stabiilne töö, kulumiskindlus, mitte-libisemine ja sile, nagu lisades, määrdeained, umbes 7MM paks keskkonna kaitse plastikust kauss, vastupidav ja ei ole lihtne murda.

Kas sa oled raiumine sibul jaoks segatakse frys või tegemise omatehtud beebi toidu, see on mitmekülgne toit raiumis on ideaalne tahes köök ülesanne.

Spetsifikatsioonid: Materjal:Plastik/Teras Suurus:Umbes.23.5X18CM/9.25X7.08" Pistiku Tüüp: Euroopa Standard/American Standards/Siseriiklik Standard Rateds Toide: 220v/50hz Rateds Võimsus: 200w Rateds Võimsus: 2LCapacity Pakendi Suurus: Umbes.185mmx185mmx300mm/7.28x7.28x11.81" Pideva Töötamise Aeg On 30ndates Ja Intervall On 2 Minutit.Märkus: Palun võimaldada 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise,Palun veenduge, et te ei pahanda enne tellite.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Pakett Sisaldab: 1 Tk Elektrilised Toidu Raiumis

sku: k68802

Brändi Nimi SKYMEN
Kasutamine Pere
Võimsus (W) 200W
Mudeli Number Elektriline Toidu Raiumis
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…