1 Töö Ruuteri Lennuk Professionaalne Puidutöötlemine Käsi Tööriist Faasimiseks Slottinge Terasest Puusepp Käsi Höövel Puidust Tööriistad

0 Reitingud
€53.54 €66.92

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Täpsus Raud Suurus: teile täpse tükid ja kuju.See annab piisava sügavuse erinevatel puidutöötlemise tegevuse tagamine nr projekt on liiga keeruline, et sa käepide.Teie puidutööd võetakse pügala meie täpne tööriist.

Reguleeritav Tera: Meie pihuarvutite puidutöötlemine vahend on mugavalt reguleeritav tera kinnitatud kruviga.Lihtsalt vabastage või pingutage kruvi, et saavutada oma soovitud tera asend.See adjustability võimaldab teil saada täiuslik lõigatud, muutes oma puidutööd paistma.

Mugav Ergonoomiline Disain: tööriista omadusi mugav puidust käepide, mida on lihtne haare.Selle ergonoomiline disain vähendab oluliselt väsimus isegi pärast pikaajalist kasutamist, mis viib nauditavamaks ja produktiivne puidutöötlemine istungid.Tööriist on kaasaskantav disain muudab selle erakordselt kaasaskantav ja lihtne manööverdada, laiendades oma tööd võimeid.

Multi-Purpose Tool: See on põhjalik kasutatud tööriist, mis lisab professionaalsust, et oma projekte.See on ideaalne erinevaid ülesandeid, näiteks kündmine, lõikamine ja kujundamine puit.Olgu see kogenud spetsialistid või lootustandev DIY entusiastid, see tööriist aitab oluliselt suurendada oma puidutöötlemine võimeid.

Püsivalt Ehitatud Kere: Meie puidutööstuse tööriist on meisterdatud vastupidavad roostevabast terasest pikaealisuse.Vastupidav materjal tagab tööriist talub igapäevase kulumise eest, tagades teile lõputu teenust.lai keha, parandab tasakaalu veatut puidutöötlemise kogemus.

Värv:Nagu Näha

Materjal:teras

Pakendi Sisu:

1 * Puidust hööveldamine vahendid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Aeg vedu: Kõik toodet saame shipping out jooksul 3~8 nädalapäeva kohta, tavaliselt on meil vastavalt kliendi tellimuste aega pakkimine ja vedu, meil on vaja hoolikalt kontrollida kaupade kvaliteeti enne Laeva, Nii et võtab aega, et käsitleda.Umbes jälgimise numbri update: Kui teie jälgimise numbri ole logistika teavet, nagu tuhandeid pakke saata välisriikidesse, logistika ettevõtted ei uuenda logistika teavet, võtke meiega esimest korda, Palun lahkesti ärge otseselt avatud vaidlus.Me oleme esimene kord teile, et lahendada!Või saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks)

sku: k6733

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…