1 Paar Trahvi Võrgusilma Käe Varruka Outdoor Sports Net Džungel Sääsk Aiandus Arm Kaitsja Guard Matkatarvete

0 Reitingud
€4.92 €7.24

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Need Kaitsvad Varrukad anda käe kaitse ajal väljas tegevust.Kerge, mitte tihe ja veniv igas suunas null liikumise piirangut.Tervise kaitseks käed kahjustamata oma liikuvuse.Ideaalne sportlik üksikisikud.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Kaitsva Käe Varrukad

Materjal: Mesh

Suurus: umbes 45x17CM/17.72x6.69in

Mansett teleskoop: 20-35CM

Kaal: 46g/ paar

Pakkeleht:

Käe varruka x 1pair

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Jääda Hammustada-Vaba ja Terve: Kilp oma relvi meie kaitsev varrukad valmistatud kerge polüester võrgusilma pakkuda sügelust leevendust, hoides samal ajal ära punetust, tagades oma käe tema tervise kaitse.Nautida harrasteita ilma ühegi mure, hammustab.

2.Elastne ja Mugav: Meie arm varrukad on pakkuda maksimaalset mugavust pehme, hingav kangas, mis sobib erinevate käe suurused.Elastne mansett on kavandatud selleks, et vältida libisemist ja annab täieliku liikuvuse ilma tunne pingul.

3.Hingav ja Jahe: hea ventilatsioon ja õhu läbilaskvus, meie kaitsev varrukad relvad võimaldavad teil nautida lõbus harrasteita kõikides suundades ilma tunne, ninakinnisus või higine.

4.Mugav kaasas Kanda: Kanda kokkupandav varrukad relvade kergust!Saada kerge ja kaasaskantav arm katab, mis ei võta palju ruumi taskus või kotis.Nende tellitavate kaitsva varrukad, turvaliselt igal ajal ja kõikjal, kuhu lähed.

5.Väljas Mugavus: Tõsta oma õues kogemusi meie kaitsva käe külge.Suur aiandus, telkimine, matkamine, või kalapüük.Uurida laadi vabalt ja loomulikult igal välitingimustes.

sku: k6647

Tüüp Muud
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…