Naljakas Roheline Kaktus Lõuna Kott Naistele, Kaasaskantav Isoleeritud Lunch Box Lekkekindlad Korduvkasutatavad Külmik Kott Töö Kooli Piknik

0 Reitingud
€4.62 €8.54

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Materjal: Meie lõunasöök kott on valmistatud oxford kangast ja alumiinium foolium materjalist, vastupidav ja korduvkasutatav.See hoiab teie toidu külm või soe mitu tundi, täiuslik paki oma toit ja lõuna mahutid.

Sobivad Suurus: 8 x 8,5 x 5 tolli, hoiab teie toidu värske ja ohutu kauem kui plastikust karbi või paber, lunch kotid, piisavalt ruumi, lõuna, võileib, salat, puuviljad, suupisted, joogid jne.Avar, et mahuks ühe isiku lõuna-ja rohkem.

Täiuslik Disain: mugav kandesang ja mugav ees kott nõud, salvrätikud, võtmeid, kaarte ja muud väikesed mikrobioloogia.Lihtne-avage tõmblukk tagab oma kotti saab avada ja sulgeda sujuvalt, puhas õmblemine teha lõuna tassima vastupidav.

Multiuse: lõuna kotti saab kasutada ka kott, piknik kott, suupiste kott või fooliumis.Sobib töö, büroo -, matka -, pikniku -, reisi -, jõusaali jne.

Suurepärane Kingitus: See kaktus lõuna kott on kerge ja sobib kõigile, mistõttu on suurepärane kingitus sõbrale või pereliikmele, kallimale või kolleegile, sünnipäeva, uus aasta, Jõulud või Thanksgiving.

sku: k65217

Materjal Oxford Riie
CN Fujian
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…