Trell-Mikser Komplekt Labidas Hakkama Elektri Juhtmega Segamine Puur Masin 2,4 KW Betooni Muda Mikser

0 Reitingud
€75.69 €151.39

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus

Hea vahend on hädavajalik keeruline materjali segamise tööks.Meie trell-mikser aitab teil lõpetada selle töö.Valmistatud raud, alumiinium, nailon, plastik, ja vask, ning võetakse vastu peen spray protsess, see element tagab, et saate seda kasutada pikka aega. Võimsus 2400W, 1200rpm mahalaadimise kiirus ja mugavad käepidemed saab tõhusalt parandada oma töö efektiivsust.See, teil on võimas töö ja elu assistent.

Spetsifikatsioon

Värv: Punane+Must

Materjal: Raud, Alumiinium, Nailon, Plastik, ja Vask

Pinnatöötlus: Pihustuskuivatuse

Stiil: Kaasaegne

Objektide arv: 1

Assamblee Kohustatud: Jah

Mount Tüüp: Iseseisva

Vooluallikas: Juhtmega Elektriline

Pistiku Tüüp: USA Standard

Pinge: 110V, 50/60Hz

Võimsus: 2400W

No-load Speed: 1200rpm

Reguleeritava Kiirusega Käik: 6

Arv Segamine Vardad: 2

Arv Süsiharjad: 2

Pakendi Suurus: 35*25*13cm/13.7*10*5inch

Kogukaal: 3,5 kg/7.7 lbs

Neto Kaal: 2.8 kg/6lbs

Pikkus toitejuhe: 2m/6.56 jalga

Peamised Omadused

Ehitada Viimati: Raud, alumiinium, nailon, plastik-ja vask-ja spray protsess teeb see masin tugev ja vastupidav, nii et ta saaks paremini hoida, ilus ja praktiline.

Kõrge Kasutegur: puhta vase mootor võimsus 2400w ja koormuseta kiirus 1200rpm võimaldab täita igasuguseid segamine töö lühikese aja jooksul ja parandada oma töö efektiivsust.

Hea Soojuse Hajumise Mõju: Ühtlaselt soojuse hajumise augud saab õigeaegselt vähendada toote temperatuur töö ajal, vältida võimalike turvariskide ja pikendada selle tööiga.

Reguleeritav Kiirus: kiirus toodet on võimalik reguleerida kuuele erinevate püügivahendite valikuid, mistõttu on lihtne kombineerida erinevaid materjale, on täielikult vastavad teie vajadustele.

Kettakaitse: turvalukk lüliti ja kõrgel temperatuuril emailitud traat on võimalik tõhusalt tagada ohutus kasutamise ajal, nii saab seda kasutada turvaliselt.

Lihtne Paigaldus ja kasutamine: lihtne struktuur, täielik tööriistad ja üksikasjalik käsiraamat tagada, et saate paigalduse lühikese aja jooksul.Lüliti annab edasi-ja tagasisuunas võimalusi puurimine ja varukoopiate ummikus puuriterad.

Läbimõeldud Disain: anti-skid ja amortisaatoritega, D-kujuline käepide ja abimaterjalid hakkama ei saa teha ainult teile mugav haarata, kuid ka hoida mikser kõige paremini teie jaoks.

Pingutusteta Puhastamise: sile pind võimaldab hõlpsasti kasutada rätikuga puhastada tolm ja jäägid.

Lihtne teha ja Store: eemaldatav disain, ja 6lbs net kaal teha on lihtne salvestada ja korraldada ravimi mis tahes töökohal.

Ideaalne Kingitus: Tänu hea töö, see toode on ideaalne valik, pere või sõpradega kingitused, mis muudab nende töö efektiivsemaks.

Detailid

Pikk toitejuhe On: 6.56 jalga toitejuhe pakub rohkem mugavust oma kaugjuhtimine ja veel kaitseb teie ohutuse.

Praktilised Vahendid: kaks välist süsiharjad ja kaks segamine aerud pakendis pakkuda mugavust oma kasutamist ja õigeaegne väljavahetamine, ja on ka väga taskukohane.

Taotlus

See toode on laialt kasutusel kodu, ehitusplatsidel, mööbel, tehased jne.segades õli, värvi, kitt pulber, tsement, kips -, muda -, betooni, mördi, värv, plaat liimiga, epoksüvaik -, sööda -, trükivärv, kips, tsement-põhise isekleepuv, liha täitmine, jahu, koor jne.See on ideaalne valik levy töötajate -, krohvi -, kivi paigaldajad, ja kunstnikud.

Kuidas Kasutada

1.Vajutage päästikule, et võimu sisse.

2.Vajutage lukustusnuppu.

3.Vabastage nupp ja hoidke vallandada pidev kasutamine.

NotesPackage Lisada

1* Trell-Mikser

1* Inglise Kasutusjuhend

1* Täiendavad Käepide

2* Süsiharjad

2* Segamine Mõlad

1* Mutrivõti

Märkus

1.Palun kasutage ja installige rangelt vastavalt juhistele, pöörata tähelepanu ettevaatusabinõud sees, ja võtta vajalikud isiklikud kaitsemeetmed.

2.Palun hoiduge võimalike turvariskide elektrienergia kasutamist, ja hoidke toodet lastele kättesaamatus kohas igapäevaelus.

3.Süsiniku pintsel on kulunud osa, mis järk-järgult kulumise tõttu kasutada aega.Palun kontrollige ja vahetage regulaarselt.

4.Palun lubage kerge värvi vahe on tingitud pildistamise valguse ja 1-3cm vea tõttu manual mõõtmise, ja veenduge, et te ei pahanda enne tellimist.

Kui olete huvitatud toote või küsimusi, palun võtke meiega ühendust, me vastame teile 24 tunni jooksul.

sku: k65107

Toite Allikas Juhtmega Elektriline
värv punane, must
Brändi Nimi CNCEST
Neto kaal 2.8 kg/6lbs
Stiil Kaasaegne
Materjal Raud, Alumiinium, nailon, Plast, Ja Vask
Päritolu Mandri-Hiina
Pinge 110V, 50/60Hz
Reguleeritava Kiirusega Käik 6
Sertifitseerimine ce
Pikkus toitejuhe 2M/6.56 jalga
No-Load Speed 1200rpm
Võimsus 2400W

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…