Silikoonvaik Hallituse Rainbow Valguse Mõju Vaik Silikoon Hallituse Teemant Ripats Hallituse DIY Ehted, Käsitöö, Võtmehoidja Hallituse

0 Reitingud
€5.37 €14.13

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Pehme Materjal]Toidu-silikooniga materjal, pehme ja hallituse-tõend, kõrge temperatuur-vastupidavad, kerge puhastada, vastupidav, lihtne välja võtta ja kasutada.Mittetoksiline ja maitsetu, ohutu ja keskkonnasõbralik, pehme ja mugav, sobib lastele.Saab kasutada UV-vaik, epoksü vaik, vaik, savi, jne.Isegi algajatele võib see luua ohutult ja hõlpsasti.

[Set Sisu] komplekt 4 silikoonvaik hallitusseened Suurus: 5 x 8.6 cm (valmis toode sobib võti ketid, ripatsid, tarvikud, jne) Kuumuskindel temperatuur: -40°C kuni +230°C. Suur tegemine lanyards, võti ketid, rõivamanused, võti ketid, kott amuletid, ripatsid ja rohkem.Suurepärane neile, kes armastavad käsitöö projekte.

[Holograafiline Mõju]silikoon tilk hallitus on loodud holograafiline mõju, sisseehitatud holograafiline ja laser-pinnale, luues täiesti erinevad vikerkaare valgus alates traditsiooniliste tilk hallitusseened, luua uus ja ilus vikerkaar värvid oma DIY käsitöö mõju.

[Ettevaatusabinõud] Palun puhastage hallituse enne kasutada, kui on tolmu, võite kasutada lint tolmu eemaldamiseks; ei puutu pind holograafiline laser-käega kasutamise ajal (see mõjutab rainbow valguse mõju); palun pese hallitusega veega pärast kasutamist ärge pühkige pintsliga, see on loomulik Lase kuivada järgmisel kasutamist.

Materjal: silikoon

Värv: Nagu Näha

Pakendi Sisu:

4 x Crystal Epoksü Hallituse

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k62661

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…