20 Tk/Kast Leibkonna Ekstraheeritavate Microfibre Rätik Mitte-rasvane Köök Puhastus Purgis Salvrätikud

0 Reitingud
€1.25 €1.94

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

Tugev ja Sile: Meie tassi pesta lapiga on vastupidav ja peen töö, vastupidav õmblused ja siledad servad, et takistada fraying ja tagavad pikaajalise kasutamise.

Mugav ja Lihtne: Meie tassi pesta lapiga on ostke ja kasutage tõmba-välja disaini, mis muudab mugav igas majapidamises ülesanne.Saate hõlpsasti juurde ja pane see ilma probleemideta.

Imav ja Lihtne Puhastus: Meie roog pese riie on valmistatud kõrge-kvaliteet microfiber materjalist, mis võivad absorbeerida õli ja vee tõhusalt.Seda on ka lihtne puhastada ja taaskasutada igal nõudepesumasinad ülesanne.

Vastupidav ja Ohutu: Meie tassi pesta lapiga on kahjutu leibkonna lapiga, mis võib kesta pikka aega.See on ka praktiline ja usaldusväärne tahes nõudepesumasinad ülesanne.

Multifunktsionaalne Köök Dishcloth: Kas teil on vaja puhastada oma köögitarbed, pliidid, potid, nõud, loendurid, või toite, meie tassi pesta lapiga saab hakkama neid kõiki.See on mitmekülgne ja mugav riie iga köögi ülesanne.

Kirjeldus:

Otsid puhastus dishcloth, et saab hakkama igas köögis ülesanne?Otsida enam kui meie tassi pesta lapiga.See on multifunktsionaalne lapiga, et saab puhastada köögitarbed, pliidid, potid, nõud, loendurid, või toite ja kergust.See on pull-out disain, mis võimaldab reguleerida suurust ja kuju riiet vastavalt oma vajadustele.See on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalist peen töö, mis tagab vastupidavuse ja pehmust.See on ka ohutu kasutada mis tahes pinnale ilma kriimustada või kahjustada seda.Meie roog pese riie on must-have igale köök armastaja.Et sinu täna ja nautida kiusame vaba puhastus kogemus.

Kirjeldus:

Materjal: Mitte-päevavalgus riie

Värv: Roheline/Roosa/Sinine

Suurus: (umbes)20*20cm/7.87*7.87 tolli

Pakkeleht:

1 karp Köögi roog riie

Märkus:

1.Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2.Palun andeks 1 cm, milleks on 0,39"-3 cm (1.18" mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

sku: k5993

Materjal /
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi PlumHOME

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…