Rullige Kotti, Koka Nuga Kott Köök, Ladustamise Kotid Kaasaskantav Nuga Omanik Multifunktsionaalne Nuga Kandekott Peakokk Vahend Korraldaja

0 Reitingud
€20.26 €26.31

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1. Raskeveokite lõigatud ja torgake vastupidav veekindel vahatatud lõuend, kvaliteetne rangelt testitud tarvikud ei nullist vahend või tööpind, vastupidav, kuid paindlik.

2. 4 slots väike nuga juhul - saab turvaliselt hoiustada ja transportida 4 noad (Disain oma essentials, kokad nuga, liha cleaver, konditustamise nuga, sushi nuga, või isegi väikeste kogumise jaapani noad, termomeeter).

3. Lihtne disain klassikaline värv, Töötab fantastiline igapäevase kasutamise(koorimine, nikerdamist, keraamiline, käärid), ja ka teha reisimine, töö, grillida, telkimine, salongi elu -, jõe-panga söögituba on kõik palju paremini organiseeritud ja lõbus teha.

4. Lihtne disain, väga lihtne klapp 2-tugev tõmblukk, annab hea kaitse oma hinnaline söögiriistad, võib kuuluvad kõik "reisimine" noad üks võib olla vaja, ja mõned muud vahendid üsna kergesti.

5. Populaarne nuga juhul on mõeldud professionaalidele ja kodus kokad, samuti ambitsioonikaid entusiast ja kulinaaria koka õpilane, suurepärane kingitus meestele või naistele, isa või ema, poiss nagu sünnipäeva kingitus, jõulud, kingitus, thanksgiving kingitused.

Number: JT0818

Laiendage Suurus: 31.5 x 47.9 cm 12.40 x 18.86 tolli

Materjal:lõuend

värv:roheline

Pakendi Sisu:

1 x Koka nuga kott

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k57753

Brändi Nimi FGHGF
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…