Mitmeotstarbeline Lukk Silindri Määrdeaine Grafiit Määrdeained Määrdeained Pulber Suur Lükanduks Garaaži Uks Ja Lukk Kinni

0 Reitingud
€2.62 €3.85

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Toote Info:

1.Eco-Teadlik Lukk Määrimine: Valmistatud looduslikest lible grafiit maagi, see grafiit määret on lendumatu, nr õli ja tolm ei, ei kirbe lõhn, ja nr ummistumist luku silinder.See annab sileda ja kauakestva määrimine erinevate rakenduste.

2.Pikaajaline Jõudlus: Rakendades jõudu grafiit, meie määrdeaine varustab teid kiire tegutsemine ja pikaajalise tulemuslikkuse kõigile oma tööstuse vajadustega.See 60ml valem vähendab kulumist, hõõrdumise, ja müra ja kaitseb metalli-textures from corroding.

3.Sile sõrmist: Kõrvaldada peamised summutamist meie grafiit määret.Kandke väike kogus, et lukuaugu väsimatu sõrmist.Parandada oma lock system meie praktiline lahendus.

4.Puhas ja Tõhus: oma erakordse valem sealhulgas grafiit pulber ja-graanulid, meie grafiit määret tagab sujuva ja plekk-tasuta määrimine.See loob kaitsva barjääri, mis hoiab silindri puhta ja kuivana vältides rooste ja corroding.

5.Täiustatud Vastupidavus: Hoidke oma seadmete tõrgeteta toiminud see grafiit määret.Oma anti-hõõrdumist omadused teevad ta ideaalseks kasutamiseks ukse-ja akna juhendid, anti-varguse ukse lukk hinged, laagrid, lukk silindrid, võtmed, auto lukkude, ja rohkem.

Meie suur-kvaliteeti grafiit pulber määrdeaine on ideaalne ennetada oma võtmed jäädagi silinder.Looduslik grafiit lube ei ole kirbe lõhn, tagades teie võtmed jäävad hästi hooldatud ja puhas.Hüvasti masendav peamisi rikkeid meie usaldusväärne ja tõhus grafiit jaoks võtmed.

Tehnilised andmed:

Nimetus: Lock cylinder määrdeaine

Kirjeldus: umbes 60ml

Suurus: umbes 3*3*10cm/1.18*1.18*3.94 tolli

Kaal: umbes 21g

Pakkeleht:

1 pudel*Lock cylinder ekstrakti pulber

sku: k57249

Tugi Drop shipping
Funktsioon 1 grafiit määret auto uksed
Funktsioon 2 lukk määrdeaine grafiit
Brändi Nimi VAHIGCY
Mudeli Number grafiit määrdeained
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon 3 lukk määrdeained
Toote Tüüp Lock cylinder määrdeaine

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…