Auto Parfüümi Mini Solar Powered Air Hajuti Sulam, Auto Õli Hajuti Auto Lõhnaaine Difuusor Tarvikud Siseviimistlus

0 Reitingud
€10.68 €21.37

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tutvustame meie solar-powered car perfume difuusor.Koos kõrge-temperatuur-vastupidavad, aroom levib kiiremini ja kestab kauem.Naudi loomulik, kauakestev aroom, samal ajal suurendades oma auto kujundusest.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Solar Car õhuvärskendaja

Stiil: päikese mudel (automaatne)

Lõhn: Juhuslik lõhn

Juhul, Suurus: umbes 6,1 x 6.4 CM/2.40 x 2.51 tolli

Toote Materjal: Sulam

Pakkeleht:

Päikese Difuusor x 1

Aroomiteraapia x 1 Tablett

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Päikese Jõul: Nautida dünaamilist ja huvitav aroom kogemusi selle solar car õhuvärskendaja.See automaatselt vahetub, aroom kui avatud päikesevalguse, luues hästi hooldatud ja meeldiv õhkkond autos.Ei patareid vaja, lihtsalt pane see armatuurlaual ja lase päike ei tööta.

2.Tugev ja Päike-Tõendid: Meisterdatud kõrge-temperatuur vastupidav sulam, see solar car õhuvärskendaja uhke, kindel konstruktsioon, mis talub päike kahju, pakkuda hästi hooldatud lõhn pikema aja jooksul.

3.Lõhnav Revolutsioon: Kogemus aromaatne revolutsiooni õues meie solar car õhuvärskendaja.Aroom levib kiiremini 360 pöörde ja reguleeritav varju võimaldab teil kohandada lõhn, et see sobiks teie meeleolu, pakkudes võrratu mugavuse oma auto.

4.Puhas Taimede Aroomi-Lõhn: sukeldu noorendava õhkkond looduslike taime õied ja viljad, meie päikese-auto õhuvärskendaja.Oma naturaalse aroomi tabletid tekitavad puhas taime lõhnaaine, kui avatud päikesevalguse eest, pikaajaline toime.Naudi rahulik ja rahustav sõita see eco-sõbralik õhuvärskendaja.

5.Mini Auto Aroomiteraapia: Stiilne ja Kogenud Solar Car õhuvärskendaja.See mini auto aroomiteraapia ei ole ainult high-end ornament, oma auto, kuid ka nutikas võimalus parandada meeleolu auto.Ta kasutab solar energy power ventilaator, mis vabastab aroom looduslik õli.

sku: k5658

Toote Kaal 150g
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kõrgus 6cm
Tüüp Õhuvärskendaja
Toote Tüüp Õhuvärskendaja
Kirje Pikkus 17cm
Materjali Tüüp Plastikust+Sulam
Erilised Omadused Kauakestev Lõhn
Toote Laius 19cm
Kuju Tahke
Lõhnaaine ookean
Mudeli Nimetus Solar Auto Õhuvärskendaja

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…