Tolmu Eemaldaja Vee Pihusti Otsik Nurklihvija, Uued Vee-täiteseadet Sprinkler Otsik Plaatide Lõikamise Masin

0 Reitingud
€4.68 €6.08

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Efektiivne tolmu eemaldamine: Tolmu eemaldaja vee pihusti saab tõhusalt eemaldada tolm.Positsioneerimine puhastus, kasutada väike kogus vett puhastada rohkem tolmu, kõrge efektiivsusega, rohkem vee säästmine, mis on tõhusalt parandada puhastav toime.

Kvaliteetne materjal: veega lüliti, tolmu eemaldaja spray süsteem on valmistatud paindlik keha, terve, ei ole roostes, kerge kaal, kõrge temperatuur-vastupidavad.

Lihtne paigaldus: Määrata vee toru kaudu lõpuks vee pihusti, paigaldage ja pingutage seda.Lülita lüliti ja tolmu koguja hakkab tööle.Täpne positsioneerimine ja puhastamine hoiab pind puhtaks ja parandab efektiivsust.

Kaks režiimi: Lisada veega vooliku kaudu liitmiku kate, ühendage see ja tõmmake see pingule.Lülita lüliti, mida saab kasutada vee veerus režiimi või udustamine mode, et efektiivselt eemaldada tolmu ja jahtuda.

Lai rakendus: tolmu eemaldamine veejoa on laialdaselt lõikeseadmed, lucite masinad, nurga veskid ja muud seadmed, mis vajavad tolmu eemaldamise ja termilise jahutus.

Värv:punane

Materjal:Metall

Pakendi Sisu:

1 valige x freespink

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k5601

DIY Tarvikud plaatimistööd
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi FGHGF

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…