Parkimine Küttekeha Eemaldatav Filter Mootori Soojendus Sisselaske Torud Air Filter Air Intake Filter, Summuti Summuti Tõhus Ja Soojuse

0 Reitingud
€1.70 €3.79

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie Parkimine Kütteseade Intake Filter on ideaalne lahendus kaitsta teie kütteseade ja mootori.Tugeva ühilduvuse ja valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, see tagab kulude kokkuhoidu sulle.Plus, see on lihtne paigaldada, ei vaja professionaalset paigaldus-vahendid.Hoia oma kütteseade ja mootor kaitstud meie filter.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Parkimine Kütteseade Filter

Materjal: ABS+mittekootud kangast

Värv: Läbipaistev+Kollane

Kaliiber: 25mm

Kohaldatakse: Parkimine küttesüsteem

Kohaldatava mudel: universal

Pakkeleht:

Parkimine Kütteseade Filter * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Üldine-eesmärk Disain: Tagada täiuslik sobivus teie parkimine küttekeha koos meie universaalne filter.Hüvasti mittevastavusega, kui see on spetsiaalselt 25mm sisselaske torud.Ühildub laia sõiduki mudelid, uuendada oma Parkimine Kütteseade Filter täna.

2.Ideaalne Ohutus: tõhusalt tunnistava mustus ja rooste, meie Parkimine Kütteseade Filter ühendab sisseehitatud filter ekraani kaitsmiseks, kütteseade ja mootori.Oma hea filtreerimise tulemuslikkuse pikendab kasutusiga toote, pakkudes usaldusväärset kaitset ja vastupidavust.

3.Kulude Kokkuhoid: Meie Parkimine Kütteseade Filtri saab taaskasutada, säästes raha asendamine filtrid.On eemaldatav disain võimaldab hõlpsasti puhastada filter ekraani, mistõttu on seda praktiline ja keskkonnasõbralik lahendus teie küttesüsteem.

4.Lihtne Paigaldus: Kogemusi kiusame vaba paigaldamine Parkimine Kütteseade Intake Filter.Oma lihtne-to-use hoop kinnitusvahendid, saate lihtsalt pistikust ja tõmmake see ilma mistahes professionaalse paigaldamise tööriistad.Naudi lihtne ja mugav töö selle kasutaja-sõbralik toode.

5.Täpsem Materjal: Kõrge Temperatuuri Vastupidavus ja kulumiskindlus käesoleva Parkimine Kütteseade Filter tagada, et see pakub suurepärast materjali jõudlus—ideaalne pikaajalise kasutamise.See suurendab kerise jõudlust ja tagab hea õhukvaliteedi oma top-of-the-line filtreerimise võimalusi.

sku: k5599

Erilised Omadused Parkimine Kütteseade Filter
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Tüüp ABS+mittekootud Kangast

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…