Vintage Santa Notepad Vintage Stiilis Retro Naljakas Puhkus Notepad A5 PU Nahk Häid Jõule Teema Teataja Mõeldud Üliõpilastele

0 Reitingud
€8.15 €12.54

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsib praktiliste ja vintage Jõulud kingitus?Otsida enam kui meie Retro Santa Jõulud Sülearvuti!Täielik retro atmosfääri ja valmistatud usaldusväärne materjalid, see kompaktne ja kaasaskantav sülearvuti on täita oma erinevaid vajadusi see puhkuse.Ideaalne jotting sätestatakse need Jõulud nimekirjad ja mälestusi, see on nii praktiline ja stiilne.

Kirjeldus:

Materjal: nahk+paber

Suurus: 21.5*14.5 cm/8.4*5.7 aastal

Pakkeleht

Jõulud Ajakirjad Santa X1

Vaata rohkem toote detailid

1.Pidulik Üllatus Sülearvuti: peen disain ja Jõulud kate käesoleva sülearvuti luua salapärane tunne.Oma retro pidulik elemendid võimaldavad üllatus ja ainulaadne kogemus, et nautida.Ideaalne registreerida kõik oma puhkuse seotud musings, see sülearvuti muudab elegantne ja ilus täiendus teie kollektsiooni.

2.Veekindel ja vastupidav: See sülearvuti on valmistatud PU nahast kate ja kõrge kvaliteediga paber, mis ei ole lihtne murda ja on veekindel võime.Seda saab kasutada iga ilmaga ja kord muretsemata kahju.

3.Kaasaskantav Sülearvuti: Võtta see Christmas Santa Claus teemastatud sülearvuti koos sinuga minna!Oma A5-formaadis ja kompaktne disain, mõõtmine ligikaudu 8,4 x 5.7 cm võimaldab kerge reisi-ja ladustamine oma kott või seljakott.Kübeke alla oma ideid ja mõtteid kõikjal.

4.Jõulud Peavad Olema: 100 kvaliteetne lehed ühe sülearvuti, meie Jõulud Jõuluvana sülearvuti on ideaalne väljendada oma loovust, mõtteid ja plaane.Valmistatud vastupidavast nahast, saate 1 sülearvuti, mida on kerge kaasas kanda.Olenemata sellest, kas see on isiklik või ametialane kasutamine, see on üllatavalt vasta.

5.Suurepärane Kingitus: See christmas santa claus sülearvuti on ideaalne kingitus oma sõbrale, kellele meeldib kirjutada.Ta on üllatunud tema kätetööd kui ta täidab lehti oma mõtteid ja ideid.Kas see on tema sünnipäev, pühad, tähtpäevad, pidustused ja nii edasi, seda märkmikku, mis teeb teda on mõnus tuju ja inspireerib oma loovust.

sku: k55812

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…