Vastsündinud Beebi Rinnatüki Drooling Pudipõlled Veekindel Sülg Rätik Kõrge Imav Burp Lapiga 4-kihi Imiku Oluline Närimiseks

0 Reitingud
€3.28 €4.89

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

Puuvillasest materjalist: See laps pudipõll on valmistatud puuvillast marli valmistamiseks, pehme ja nahasõbralik, hingav ja mugav, sõbralik beebi nahka, vähendavad ärritust ja allergiat, ja pakkudes mugavamat kasutajakogemust beebi.

Veekindel funktsiooni: rinnatüki on töödeldud veekindel kiht, pead lüüa, li chan tõhusalt isoleerida niiskuse ja plekk, see võib takistada vedeliku tungimist riided või nahka, hoides beebi riided puhtad ja kuivad.

Neli kihti marli valmistamiseks disain: rinnatüki võtab vastu neli kihti marli valmistamiseks struktuuri, tagades parema niiskuse imendumist ja hingavus, see võib kiiresti neelavad beebi sülg, toidu jäägid jne, ja hoida beebi kaela kuiv, et vältida ebamugavust või naha probleem, mis on põhjustatud niiskuse.

Reguleeritav suurus: rinnatüki on reguleeritav pandla disain, sobib väikelastele, eri suurused, saate kohandada seda vastavalt beebi kaela ümbermõõt tagada, et rinnatüki on tihedalt ja mugavalt fikseeritud beebi kaela, ilma et liiga loose või tight.

Multifunktsionaalne kasutamine: See sall ei saa ainult kasutada veekindel ja riided kaitse, aga ka erinevatel eesmärkidel nagu sülg purgis ja higi neelajad, see on kerge ja lihtne teha, ja sobib väikelastele mõeldud kasutamiseks kodus, kui läheb läbi või reisil.

Tehnilised andmed:

Materjal: Puuvill

Värv: 12 värvi tüüpi vabatahtlik(vt pilte valige palun)

Suurus: Umbes.25x25cm/9.84x9.84inch

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Palun võimaldada kerge värvi erinevused on tingitud erinevatest ekraani resolutsioon.

Pakett Sisaldab:

1x Beebi Söötmine Rinnatüki

sku: k5543

Materjal PUUVILL
Muster Tüüp Prindi
Sugu Unisex
CN Guangdong
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi NoEnName_Null
Vanus 0-6k, 7-12m
Mudeli Number Beebi Söötmine Pudipõlled
Osakonna Nimetus Beebi
Toote Tüüp Pudipõlled & Burp Pajalapid
Stiil Mood

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…