Köök Taimer Armas 60 Min Väänata Käsitsi Taimer Koos Ringi Hoiatus Nr Aku Lihtne Kasutada Timming Asjade Jaoks Küpsetamine Õpetamise Toiduvalmistamis

0 Reitingud
€5.27 €10.53

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Tuule Kuni Taimer ei vaja patareisid ja on lihtne kasutada.Ja kuju on väike ja armas, kas see on teenetemärgi või väike taimer on väga sobiv.Nii täiskasvanutel ja lastel on mugav kasutada.

Omadused:

1. Vastupidav.

2. Alusta ajastus lihtsalt väänata.

3. Armas kuju.

Kirjeldus:

Materjal: ABS

Toote suurus: nagu pildil

Toote kaal: umbes 75.3 g/73.6 g

Pakkeleht:

1*Ajal

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Materjal - Tuul Kuni 60 Minuti Taimer on valmistatud väga hea kvaliteet, ABS materjalist.Ohutu, usaldusväärne ja vastupidav.Materjali on lihtne, kuid saab ringlusse võtta pikka aega.

2.Lihtne Kasutada - Armas Klassiruumis Taimer ei ole keeruline nuppe, lihtsalt keera see ettevaatlikult kellaaja.Kasutades mehaanilisi ajastus on lihtne ja mugav.Akut ei vaja, ei energiatarve ning madal ebaõnnestumise määr.

3.Armas Maasika Kuju - Tuul Kuni Taimer on erinevaid cartoon kujundid, mida soovite valida.See on armas puu kuju.Seal on pehme ja meeldiv tiksub heli pärast, taimer käivitub, ja seal on rõngas tähelepanelik.

4.Lai Kasutab - Saab kasutada ajastatud test õpilastele.See on väga sobiv ajastus köögis ja öelda hüvasti kinni pott.Köök Taimer sobib nii täiskasvanutele kui ka lastele.

5.Suurepärane Ajastus Kingitus - Kingitus teha oma pere, sõbrad, kolleegid, ja rohkem.Oma armas kuju on ka väga sobiv andes lastele mänguasjaks.Mehaaniline Köök Taimer saab kasutada nagu sünnipäeva kingitus, puhkus kingitus, jne.

sku: k5495

Mudeli Number Klassis Taimer
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…