Jänku-Küünal Hallituse Armas Jänes Silikoonist Vormid Ja Kipsi Jänku-Aroomiteraapia Küünla Hallitusseened Kodumasinate Tarvikud

0 Reitingud
€9.67 €19.35

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Punkte:

1. Pikaajaline Jõudlus: Meie Jänku-Küünal Hallituse uhke pehme ja rebenemiskindlast tekstuur, mis on pestav ja vastupidav.Selle paksus takistab deformatsioon lugematuid kasutab, mistõttu on must-olla kogenud ja algajad küünal-tegijad samasugused.

2. Lihtne Demold: Kasutage vaik hallituse spray teha oma Easter bunny küünal hallituse lihtne teha ja kõrvaldada.See aitab ekstrakti ja laiendada hallituse elu.Kui teie laev on täiesti kuiv, lihtsalt väänata silikoon hallituse ja nautida oma loomingu.

3. Ilus Välimus: Teha Armas Jänku-Lõhnastatud Küünlad Silikooniga Hallituse ja muljet kõigile oma ainulaadne looming.Hallituse võimaldab käsitöö küünlad eri värvi ja kujuga, mistõttu see on suurepärane kingitus iga kord.

4. Lai Rakendus: Käsitöö võluv jänku-kaunistused vaevata selle silikooni hallituse.Sobib vaik -, krohv -, pehme savi, lõhnav küünlad, ja soapbar liistud.Selle mitmekülgsuse tagab oma käsitöö vajadusi, olenemata kord.

5.Suurepärane Kingitus: See Jänku-Küünal Hallitus on ideaalne igaühele, kes armastab kunsti ja käsitööd.Selle hallituse, saate üllatus, igaüks oma loovust, mistõttu on läbimõeldud ja praktiline kingitus, mis on hinnaline oma lähedastega.

Kirjeldus: Luua uimastamist ja keerulisi 3D küülik vaik hallitusseened meie pestav, kvaliteetne vormid.Meie hallitusseened on loodud selleks, et aidata ekstrakti ja laiendada hallituse elu, tagades, et sul on ilus ja peen kaunistused aastaid.Kasutada neid teha pehme savi loomingut või käsitöö soapbars.Meisterdatud kogenud käsitöölised, nende vormid on täiuslik lisaks oma käsitöö tööd.

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: Jänku-Küünal Hallituse

2. Materjal: silikoon

Pakkeleht:

3 x Jänku-Küünal Hallitusseened

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

sku: k54006

Päritolu Mandri-Hiina
suurus As shown in images
Mudeli Number Jänku-Küünal Hallituse
Materjal Silikoon
Spetsifikatsioon 3 x Easter Bunny Candle Molds
Kuju Loomade
Tugi Dropshipping + Hulgimüük

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…